Bilal VAR'sa sorun yok!

Kayserispor'da kaleci Bilal Bayazit, Başakşehir maçına damgasını vurdu. Penaltı dışında da önemli kurtarışlara imza atan Bayazit, maçın bitiş düdüğünün ardından büyük bir mutluluk yaşadı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Bilal VAR'sa sorun yok!

Kayserispor taraftarı kaleci Bilal Bayazit’i bağrına bastı.

Maçın son dakikasında kurtardığı penaltıyla takımının galip gelmesinde aslan payına sahip olan genç eldiven klasını konuşturdu. Maçın hakeminin verdiği tartışmaları beraberinde getirirken, VAR’da Serkan Tokat da eleştiri yağmuruna tutuldu. Başakşehir’in son 5 golüne imza atan Krzysztof Piatek, topun başına geçti. Tecrübeli golcünün kalecinin sol tarafına attığı topu Bilal, büyük bir ustalıkla kurtardı. Penaltıyı kurtaran Bilal ve milyonlarca Kayserispor taraftarı büyük sevinç yaşadı. Kayserispor’un parlayan yıldızı Bilal, bu sezon altın çağını yaşıyor. Geçtiğimiz sezon devre arasında sözleşmesini uzatan başarılı kaleci, inanılmaz bir sevinç yaşadı. Kurtardığı penaltı sonrasında tüm takım arkadaşları, Bilal’e giderek tebrik etti.

Bilal VAR'sa sorun yok!

Kayserispor’un ateşli taraftar grubu Kapalı Kale de, maç sonunda maça damgasını vuran Bilal Bayazit’i tribüne çağırarak, bu sevinci doyasıya yaşadı.