Bahar dizisi bugün yayınlanacak mı?

Her hafta reytingleri alt üst eden Bahar dizisinde flaş gelişme yaşandı. Bahar dizisi bugün yayınlanacak mı? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Bahar dizisi bugün yayınlanacak mı?

Bahar dizisi her hafta reytingleri alt üst ediyor. Bahar dizisinin yeni bölümü sevenleri tarafından her hafta merak konusu oluyor. Fakat bahar dizisinde bugün flaş bir gelişme yaşadı.

Başrollerinde Demet Evgar, Buğra Gülsoy ve Mehmet Yılmaz Ak’ın bulunduğu Bahar dizisi her hafta Salı akşamı Show TV’de yayınlanıyor. Bahar dizisinin 12. Bölümü heyecanla bekleniyordu. Ancak Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Bahar bu akşam yayınlanmayacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın yaptığı özel habere göre; ‘Show’un akışında yeni bölüm yazıyor ama yeni bir değişiklik olmazsa Bahar dizisinin yarın yayınlanmayacağı konuşuluyor. Yetişmiyorsa yapacak bir şey yok.’ ifadelerine yer verildi. Buna göre dizinin sonraki hafta yeni bölümle izleyen karşısına çıkması bekleniyor.

Bahar Dizisinin Son Bölümünde Neler Olmuştu?

Timur ve Bahar’ın ilişkisi herkes tarafından öğrenilir. Rengin yaşadığı hayal kırıklığıyla kendisi ve Parla için doğru olanı yapmaya uğraşır. Evren hastaneye gelen çekim ekibi sayesinde ağır bir yükün altına girer, Bahar için bu yükü kaldırmaya karar verir ve Timur’u uyarır. Çekim ekibi hastanenin tuhaf anlarına şahit olur. Timur ailesiyle arasındaki dengeyi kurmaya çalışırken Bahar herkes için çok büyük bir sürpriz hazırlamaktadır.