3308 Mağdurları'ndan Ankara çıkarması – Kayseri'den de katıldılar!

Staj ve Çıraklık Federasyonu Kayseri, İstanbul, Sakarya, Afyon, Gaziantep, Bursa, Konya ve Antalya dernekleri olarak Ankara'ya adeta çıkarmada bulundu. Ankara'da gerçekleştirilen ziyaretlere Kayseri Staj ve Çıraklık Federasyonu Derneği Başkanı Kubilay Albayrak da da katılım sağlarken konuyla ilgili talepler sıralandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

3308 Mağdurları'ndan Ankara çıkarması – Kayseri'den de katıldılar!

Staj ve Çıraklık Federasyonu mağdurların sesi olmak adına çalışmalarını sürdürüyor. Federasyon son olarak Kayseri, İstanbul, Sakarya, Afyon, Gaziantep, Bursa, Konya ve Antalya dernekleri olarak Ankara’ya adeta çıkarmada bulundu. Ziyaretlere Kayseri Staj ve Çıraklık Federasyonu Derneği Başkanı Kubilay Albayrak da katılım sağlarken konuyla ilgili talepler bir bir sıralandı.

Ziyaretlerde destek ve taleplerini ilettiklerini belirten SSM Eğitim Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Küsmez, ‘Biz sadece hakkımız olanı istiyoruz. Hakkımız olanı almak için de sonuna kadar mücadele vereceğiz’ dedi.

Dervişoğlu destek sözü verdi!

Staj ve Çıraklık Federasyonu dernekleri ile birlikte Ankara'da Parti Genel Başkanı Musavvat Dervişoğlu'nun seçildikten sonraki ilk grup toplantısına katıldılar. Grup toplantısı bitiminde ise kendisine federasyon adına bir plaket takdim edilerek staj ve çıraklık sigorta mağdurları olarak yasa teklifi hazırlanması hususunda ve konunun kamuoyuna duyurulması adına destekleri talep edildi. Dervişoğlu konu ile ilgili Bursa milletvekili Selçuk Türkoğlu’na talimat vererek konum talepleri ile ilgili destek sözü verdi. Akabinde federasyon başkanı ve dernek başkanları İYİ Parti vekillerinden Ümit Özlale ile görüşme fırsatı buldular, aynı noktada kendilerinden de konu ile ilgili desteklerini talep ettiler. 

Ümit Özdağ ile görüşüldü!

Parti Genel Başkanı Ümit Özdağ ve başdanışmanı Mehmet Akif Cenkçi ile bir toplantı gerçekleştirdiler. Kendilerine Staj ve Çıraklık Sigorta mağduriyeti hakkında Federasyon Başkanı Murat Bal tarafından derinlemesine tekrar bilgi verildi. Bu konu ile ilgili kendilerine destek talepleri istendi. Bir buçuk saat süren toplantıda konuya hâkim olan Özdağ destek sözünü verdi ve konu hakkında düşüncelerini heyete bildirdi. 

Yeniden Refah ile görüşme!

Daha sonrasında heyet olarak Yeniden Refah Partisi Genel merkezi ziyareti gerçekleştirildi. Ziyarette Parti Genel Sekreter Yardımcısı Bülent Osman Ağaoğlu ile uzun bir görüşme sağlandı. Görüşme içeriği Yeniden Refah Partisi’nin daha önce vermiş olduğu kanun teklifinin takibi hususunda ve kamuoyundaki baskının artırılması hususlara talepler kendisine bildirildi. Verimli görüşmeler için kendilerine bir kere daha teşekkür edildi. 

Sonuna kadar mücadele! 

Staj ve Çıraklık Federasyonu; Sakarya, Afyon, Gaziantep, Bursa, Konya, Kayseri, Antalya dernekleri olarak Ankara’da gerçekleştirdikleri ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Sakarya Staj ve Çıraklık Mağdurları Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Fatma Canan Küsmez, ‘Mağduriyetimiz ile ilgili Ankara'da bir takım ziyaretlerde bulunduk. Gerçekleştirilen ziyaretler oldukça verimli geçti. Biz sadece hakkımız olanı istiyoruz. Hakkımız olanı almak için de sonuna kadar mücadele vereceğiz. Bu yolda bize destek olan herkes teşekkür ediyoruz’ dedi.