20 İlde Büyük Operasyon! – Kayseri'de Onlarca Kişi Yakalandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabında gerçekleştirilen operasyonları paylaşmaya devam ediyor. Kayseri dahil 20 ilde gerçekleştirilen operasyonlarda onlarca kişi yakalandı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
20 İlde Büyük Operasyon! – Kayseri'de Onlarca Kişi Yakalandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabında gerçekleştirilen operasyonları paylaşıyor.

Kayseri dahil 20 ilde ‘Uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlar ile sokak satıcılarına yönelik’ jandarma tarafından yapılan NARKOÇELİK-16 operasyonlarında 700 kilogram uyuşturucu madde, 13 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Bunun yanı sıra 366 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı.

Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, Diyarbakır, Antalya, İzmir, Ağrı, Kastamonu, Amasya, Gaziantep, Hakkari, İstanbul, Sakarya, Van, Bingöl, Aydın, Tekirdağ, Çanakkale, Hatay, Afyonkarahisar, Şanlıurfa, Kahramanmaraş ve Kayseri olmak üzere 230 ekip ve 980 personelin katılımı ile büyük NARKOÇELİK-16 operasyonu gerçekleştirildi.

20 İlde Büyük Operasyon! – Kayseri'de Onlarca Kişi Yakalandı!

Kayseri Plakaya Ulaştı 

Kayseri’de yapılan operasyonda muhtelif miktarda uyuşturucu maddenin ele geçirildiği bildirilirken 38 sokak satıcısının yakalandığı açıklandı.