Talas'tan Kahramanmaraş'taki yangına destek!
ahramanmaraş'ın Onikişubat ilçesi Çamlıbel ve Çakırdere kırsalında çıkan orman yangınına müdahale 3'üncü gününde de sürüyor. Kayseri'de Talas Belediyesi de destek gönderdi. Detaylar ha
Talas Belediyesi; Kahramanmaraş’ta meydana gelen orman yangınına karşı yürütülen söndürme çalışmalarına destek veriyor. Belediye ekipleri, yangınla mücadele eden itfaiye ekiplerine yardımcı olmak üzere bölgeye gönderildi.
Yangının kontrol altına alınması ve vatandaşların can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla yapılan destekle, Talas Belediyesi’nin duyarlılığı bir kez daha ön plana çıktı. Belediye ekipleri, koordinasyon içinde çalışmalarını sürdürerek söndürme ve soğutma faaliyetlerine su tankeriyle katkı sunuyor.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, yaptığı açıklamada; ‘’Yangınla mücadele eden tüm kahramanlara minnettarız. Biz de bu zorlu süreçte elimizden gelen desteği vermek için Kahramanmaraş’tayız. Dualarımız ve gücümüzle bölge halkının yanındayız.'' ifadelerini kullandı.
