Pastırmada büyük iddia: Kayseri'de stok mu yapılıyor?
Kayseri'nin simgesi haline gelen pastırma ve sucukla ilgili dikkat çeken iddialar ortaya atıldı. İşin mutfağından gelen yanıt neler söyledi? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…
Kayseri’de dilden dile yayılan ‘‘pastırma ve sucuk stoklanıyor’‘ söylentileri, vatandaşların aklında soru işareti oluşturdu. Ancak perde arkasından gelen açıklama, tartışmalara farklı bir boyut kattı.
Dayı Yeğen Pastırmacılığın sahibi Abdullah Akçakoyunlu, ‘‘Pastırma ve sucuk stoklanıyor’‘ iddialarını kesin bir dille reddetti. Bu ürünlerin doğası gereği depolanamayacağını belirten Akçakoyunlu, ‘‘Pastırma ve sucuğun uzun süre bekletilmesi hem lezzeti hem de kalitesi açısından mümkün değildir’‘ dedi.