- Haberler
- Güncel
- Pastırma ve sucuktan sonra Kayseri'den hediye götürülecekler arasına yenisi eklendi!
Pastırma ve sucuktan sonra Kayseri'den hediye götürülecekler arasına yenisi eklendi!
Kayseri'nin ünlü lezzetleri ve hediyelikleri pastırma ve sucuğun yanına artık bambaşka bir lezzet ekleniyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de…
‘‘Çekirdekleri temizlenerek öğütülüyor’‘
Köyde yılda yaklaşık 500 kilo pul ve toz biber üreten Cemal Taşar, üretimde uyguladıkları titiz yönteme dikkat çekti. Taşar, ‘‘Biberleri öğütmeden önce çekirdeklerini tamamen ayıklıyoruz. Bu yüzden rengi daha parlak, tadı daha saf oluyor. O nedenle hem halk hem de esnaf tarafından tercih ediliyor’‘ dedi.