Özvatanspor'dan iki dakikada iki gol

Kayseri Şeker Mustafa Kılıç Süper Amatör Küme 1. haftasında Kayseri Şekerspor ile Özvatanspor karşı karşıya geldi. Maç 2-2 sona erdi.

Özvatanspor'dan iki dakikada iki gol

Argıncık Stadı 2 Nolu Saha’da oynanan karşılaşmayı Ahmet Pakırcı, Burhan Başpınar ve Samed Armut hakem üçlüsü yönetti.

Maça hızlı başlayan Kayseri Şekerspor, 11. dakikada Bulut Akbaş’ın golüyle öne geçti. 22. dakikada Mehmet Tatlı, penaltı vuruşundan yararlanamadı. Ev sahibi ekip, 29. dakikada Batuhan Kaya’nın golüyle farkı ikiye çıkardı.

Özvatanspor'dan iki dakikada iki gol

Özvatanspor ise çabuk toparlandı. 43. dakikada Burak Arslan takımını umutlandıran golü attı. İkinci yarının hemen başında 46. dakikada yine sahneye çıkan Burak Arslan skoru 2-2’ye getirdi.

Kalan dakikalarda iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince karşılaşma 2-2 eşitlikle sonuçlandı. Bu skorla Kayseri Şekerspor ve Özvatanspor sezona 1’er puanla başladı.