Kayserispor, İzzet Çelik transferinden neden vazgeçti? İşte ayrıntılar
Kayserispor'un anlaştığı iddia edilen İzzet Çelik, Alanyaspor ile prensipte el sıkıştı. Transferden nedeniyle vazgeçildi. Tüm ayrıntılar Kayseri anadolu Haber'de.
Kayserispor, geçtiğimiz hafta anlaştığı ileri sürülen İzzet Çelik’ten vazgeçti. Sarı-Kırmızılı kulübün İzzet Çelik transferinden neden vazgeçtiği belli oldu.
20 yaşındaki genç orta saha oyuncusu Alanyaspor ile prensip anlaşmasına vardı. İzzet için Kayserispor’un 3 yıllık anlaşma sağlandığı konuşuluyordu. Adana Gençlerbirliği altyapısından çıkan İzzet, büyük bir aksilik olmazsa Alanyaspor forması giyecek.
Salim Manav: İzzet Çelik’in yeni takımı Alanyaspor oldu
Gazeteci Salim Manav da İzzet Çelik için, Alanyaspor ile anlaştığını yazdı. Manav paylaşımında, “İzzet Çelik’in yeni takımı Alanyaspor oldu” dedi. Manav, hafta içinde de İzzet'in Alanyaspor'a yakın olduğunu yazmıştı.
İzzet transferinden neden vazgeçildi?
Kayserispor’un önce anlaştığı duyurulan, ancak resmi girişimlerin gerçekleşmediği İzzet transferinden neden vazgeçtiği sonradan öğrenildi. İzzet Çelik için imza bedelinin oldukça yüksek olduğu belirtildi. Miktar açıklanmazken, Kayserispor’un bütçesine uygun oyunculara yöneldiği ifade edildi.
U20 Milli Takımı oyuncusu İzzet Çelik 27 maçta forma giydi
U20 Milli Takımı’nda da forma giyen İzzet Çelik, Adana Demirspor’da geçtiğimiz sezon 27 maçta forma giydi. İzzet gol atamazken, 1 asist yapma başarısı gösterdi. Süper Lig'de son dakika gelişmelerini ve Kayserispor Haberlerini Kayseri Anadolu Haber'den takip etmeye devam edin.