Kayserispor'da sportif direktör kim olacak? İki isim ağırlık kazandı
Kayserispor'da sportif direktör arayışı sürerken Ali Naibi ismi yeniden öne çıktı. Transfer geçmişi ve etkisi dikkat çekiyor. Kayserispor'da Sportif Direktör arayışı sürüyor
Kayserispor’da Sportif Direktör arayışları tüm hızıyla devam ediyor. Gündeme birçok isim geldi, ancak Reşat Çağan ve Ali Naibi isimleri ağırlık kazandı. Seyit İçgül, Mustafa Uğur, Gökhan Altıntaş ve Gökhan Göktürk isimleri gündemde yer alıyordu.
Taraftarın gözü Ali Naibi’de
Berna Gözbaşı Başkanlığında göreve gelen ve yaptığı transferlerle büyük ses getiren Ali Naibi’yi birçok taraftar istiyor.
İlk dönemde sert eleştirilen Ali Karimi ve Majid Hosseini transferinden sonra Asbaşkan Ali Çamlı’nın gönderdiği Ali Naibi, yıllara adeta meydan okudu.
Kayserispor’a hangi iisimleri kazandırdı?
Mame Thiam’dan Gökhan Sazdağı’na, Onur Bulut’tan, Olivier Kemen’den Miguel Cardoso’ya, Carlos Mane’den Emrah Başsan’a, Mario Gavranovic’ten Mustafa Pektemek’e ve Bilal Bayazit’e kadar birçok önemli ismi Kayserispor’a kazandırmıştı.
29 Mayıs 2021 tarihinde göreve başlayan ve 9 Kasım 2021 yılında görevden ayrılan Naibi, daha önce Beşiktaş’ta sportif direktör olarak görev yapıyordu. Ali Naibi’nin getirdiği futbolcuların hala takımda oynaması ve katkı sağlaması dikkatlerden kaçmıyor.
Cardoso, Doğan Alemdar ve Emre Demir detayı
Naibi, Şu an Kayserispor’un kaptanlığını yapan Miguel Cardoso’yu Başkan Berna Gözbaşı ile birlikte Kayserispor’a transfer eden isim olmuştu. Naibi aynı zamanda Doğan Alemdar’ın Rennes’e 3.5 milyon Dolar’a transferinde katkı sağlamıştı.
Aynı zamanda Ali Naibi, yine Başkan Berna Gözbaşı ile birlikte Emre Demir’i dünya devi Barcelona’ya satarak kasaya 2 milyon dolar para girmesine katkı sağlamıştı. Öte yandan Başkan Nurettin Açıkalın, Muhammed Türkmen'den boşalan sportif direktörlük görevine hangi ismi getireceği merak ediliyor. Son sözü de Başkanın en büyük destekcisi MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy söyleyecek.

