Kayserispor - Beşiktaş maçının hakemi belli oldu! İlk kez Kayserispor maçı yönetecek

Süper Lig'de Kayserispor ile Beşiktaş arasında oynanacak erteleme maçının hakemi belli oldu. Merkez Hakem Kurulu, bu maça Adnan Deniz Kayatepe'yi atadı. Kayatepe ilk kez Kayserispor maçı yönetecek.

Kayserispor - Beşiktaş maçının hakemi belli oldu! İlk kez Kayserispor maçı yönetecek

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından ligin ilk haftasında ertelenen Kayserispor - Beşiktaş maçı 24 Eylül Çarşamba günü saat 20:00'de RHG Enertürk Enerji Stadı'nda oynanacak. Süper Lig'in 1. haftasında oynanması gereken ancak siyah beyazlı ekibin Avrupa Kupası maçından ötürü tehir edilen müsabakayı yönetecek hakemler belli oldu. 

Kayserispor ile Beşiktaş arasında 24 Eylül Çarşamba günü oynanacak Süper Lig maçını Balikesir Bölgesi hakemi Adnan Deniz Kayatepe yönetecek. Bilal Gölen ile Anıl Usta ise maçın yardımcı hakemleri olacak. Bu maçın 4. hakemi ise Reşat Onur Coşkun olarak belirlendi.

Kayserispor - Beşiktaş maçının hakemi belli oldu! İlk kez Kayserispor maçı yönetecek

Kayatepe daha önce Kayserispor maçı yönetmezken, Süper Lig'de ise geçen sezonun ikinci yarısından itibaren maç almaya başladı.

Adnan Deniz Kayatepe Beşiktaş'ın ise geçen sezon 1 maçını yönetirken, bu maçta Beşiktaş, Hatayspor'u 5-1 mağlup etmişti.