Kayserili isim SURVIVOR'da elenmekten son anda kurtuldu

SURVIVOR 2026'da gönüllüler takımında yarışan Kayserili isim elenmekten son anda kurtuldu. Detaylar haberimizde…

Kayserili isim SURVIVOR'da elenmekten son anda kurtuldu

Dün akşam yayınlanan SURVIVOR 2026 eleme düellosunda Selen Görgüzel ve Kayserili Gözde Bozkurt karşı karşıya geldi. Ünlüler takımındaki Selen Görgüzel, veda eden ilk isim oldu.

Milyonların yakından takip ettiği yarışmada yeni sezonun ilk ödül oyunu dün akşam ekranlara geldi. Kırmızı ve mavi takımların karşı karşıya geldiği oyunda yarışmacılardan yerleştirilen sepetlere 5 isabetli atış gerçekleştirmeleri istendi. Etabı kırmızı takım kazanırken eleme adayları Beyza, Lina, Selen, Gözde ve Sude oldu. Halk oylamasında ise Selen ve Gözde kıyasıya mücadele etti.

Kayserili isim SURVIVOR'da elenmekten son anda kurtuldu

Selen Görgüzel ilk elenen isim oldu

Düelloda Gözde Bozkurt ile kıran kırana mücadele eden Selen Görgüzel Kader Konseyi’ne geldi. Mavi takımın oylaması sonucunda Survivor 2026’ya veda etti. 

Öte yandan aslen Kayserili olan vevVücut geliştirme sporuyla ilgilenen Gözde Bozkurt takımına geri dönerek yarışmacılar arasında yeniden yerini aldı.