Kayserili Icardi'nin yeni takımı belli oldu!
Son olarak Erciyes 38 FK, forması giyen golcü futbolcu Tayyib Kanarya'nın yeni takımı belli oldu. Sima olarak Galatasaraylı Mauro Icardi'ye de benzetilen 29 yaşındaki santrafor, Silifke Belediyespor ile anlaşma sağladı.
Kayseri Erciyesspor altyapısından yetişen ve kariyerinde birçok takımın formasını terleten Tayyib Kanarya, son olarak geçen sezonun devre arasında Erciyes 38 FK'da forma giymişti. Kayserili golcü Tayyib Kanarya'nın yeni takımı Silifke Belediyespor oldu.
Bu sezon 3.Lig 2. Grup'ta mücadele eden Silifke Belediyespor, geçen sezon ligi 6. sırada bitirmiş ve Play-off'a adını yazdırmıştı. 3.Lig Yükselme Play Off 1. Tur maçında Muşspor'a elenmişti.
Silifke Belediyespor, sezon öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ediyor. Mersin ekibi son olarak Solwie Enerji Kayseri Erciyesspor forması giyen forvet Tayyib Kanarya ile anlaşmaya vardı.
Tayyib Kanarya, Erciyes FK'da geçen sezon 14 maçta 3 gol kaydetti. Önceki sezon ise Erbaaspor'da 14 maçta 9 gol kaydetmişti.
Sima olarak Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'ye benzetilen Tayyib Kanarya'nın kariyerinde forma giydiği takımlar şu şekilde;
Erciyes 38 FK
Erbaspor
Van Spor FK
Amed SK
Bayburt Öİ
Uşak Spor
Manisa FK
68 Aksaray Bld
Bandırmaspor
Manisa BB
Bayrampaşa
Kastamonu 1966
K. Erciyesspor
Pazarspor
Tayyib Kanarya'nın transfer haberine; Mauro Icardi'ye benzediğine dair çok sayıda yorum geldi.


