Kayserili gazeteciler Konya'da etli ekmek tezgahına geçti
Kayserili gazeteciler Nejdet Kala, Samet Aydın Sun ve Hakan Çiftci, Antalyaspor deplasmanına giderken Konya'da Halk Etli Ekmek'e uğrayarak lezzet durağı yaptı. İşletmede hem etli ekmek tattılar hem de mutfağa girerek hünerlerini sergilediler.
Kayserili gazeteciler Nejdet Kala, Samet Aydın Sun ve Hakan Çiftci, Kayserispor’un deplasmanda oynadığı Antalyaspor karşılaşmasını yerinde takip etti. Üçlü, maç öncesi Konya’ya uğrayarak şehrin meşhur lezzetini yerinde tattı. Gazeteciler Konya Etli Ekmek’i önce yaptı, ardından da afiyetle yedi.
Kayserili gazetecilerin tercihi, işletmeciliğini İsmail Küçüker ve Oktay Küçüker’in yaptığı Halk Etli Ekmek oldu. Konya’da son dönemde adından sıkça söz ettiren mekan, hem lezzetiyle hem temizliğiyle hem de misafirperverliğiyle dikkat çekiyor.
Gazeteciler mutfağa girdi
Kayseri'den Antalya için yola çıkan gazeteciler Halk Etli Ekmek’te sadece yemek yemedi. Aynı zamanda işin mutfağına da girildi. Tezgah başına geçen Hakan Çiftci ve Samet Aydın Sun, maharetlerini de sergiledi.. Kayseri Anadolu Haber’den Hakan Çiftci, hamuru özenle açarak kıymaları yerleştirdi. Çiftci ilk kez denemesine rağmen el becerisi dikkatlerden kaçmadı. Çiftci’nin hazırladığı kıymalı pide, kısa sürede fırına girmeye hazır hale geldi.
Samet Aydın Sun da son noktayı koydu
DHA Kayseri Muhabiri Samet Aydın Sun ise Çiftci’nin hazırladığı pideyi fırına sürdü. Sun’un da en az meslektaşı Hakan Çiftci kadar becerikli olduğu gözlerden kaçmadı. Böylece Kayserili gazeteciler meslek hayatlarında olduğu gibi imutfakta da iyi bir iş çıkardı..
Konya'nın misafirperverliğini gösterdiler
Konya’da “Recai Böreği” ile de farkını ortaya koyan Halk Etli Ekmek’in sahibi İsmail Küçüker, misafirlerini en iyi şekilde ağırladı. Kayserili gazeteciler, gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini iletti.



