Kayserili emekli banka müdürü Nevruz Narvuoğlu hayatını kaybetti

Uzun yıllar bankacılık sektöründe görev yapan Kayserili emekli Akbank Müdürü Nevruz Narvuoğlu'nun vefat etti.

Kayserili emekli banka müdürü Nevruz Narvuoğlu hayatını kaybetti

Kayserili emekli Akbank Müdürü Nevruz Narvuoğlu hayatını kaybetti. Narvuoğlu’nun vefatı ailesini, yakınlarını ve sevenlerini yasa boğdu.

Uzun yıllar Akbank’ta görev yapan Nevruz Narvuoğlu, meslek hayatı boyunca dürüstlüğü, çalışkanlığı ve kibar kişiliğiyle tanındı. Emekliliğinin ardından yılın bir bölümünü Bodrum’da, kalan zamanını ise memleketi Kayseri’de geçirdi.

Saadet Partisi Kayseri İl Başkan Yardımcısı Adnan Kenanoğlu, Nevruz Narvuoğlu’nun vefatının ardından bir taziye mesajı yayımladı. Kenanoğlu mesajında, ‘Çok sevdiğim, değer verdiğim, kibar, dürüst ve vatansever kıymetli abimi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Merhuma Allah’tan rahmet, Ayla yengemize, çocuklarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum’ ifadelerini kullandı.

Kayseri Anadolu Haber olarak merhuma Allah’tan rahmet, başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.