Kayserili belediyeden dev konut ihalesi!

Kayseri Melikgazi Belediyesi dev konut ihalesini duyurdu. İhaleye dahil tüm detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayserili belediyeden dev konut ihalesi!

Melikgazi Belediyesi mülkiyeti kendisine ait olan konut ihalesini duyurdu.

İhalenin detayları

Mülkiyeti Melikgazi Belediyesi’ne ait olan ve Kılıçaslan, Yıldırım Beyazıt, Battalgazi ve Anbar mahallelerinde bulunan 23 adet konut ihale ile satışa çıkarıldı. Dairelerin 2+1 ve 3+1 tipte olduğu belirtilirken, tahmini bedellerin 2 milyon 600 bin TL ile 5 milyon TL arasında değiştiği kaydedildi. İhaleye katılmak için istenilen geçici teminat bedelleri çoğunlukla 150 bin TL olarak belirtilirken bazı 2+1 dairelerde bu tutar 90 bin TL olarak açıklandı. İhaleye girebilmek için geçici teminat bedelinin ihale saatinden hemen önceye kadar yatırılması zorunlu tutuldu.

İhaleye katılmak için istenilen belgeler

2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 45’inci maddesi gereğince ihale açık artırma usulü ile yapılacak. Yani en yüksek teklifi veren istekli ihaleyi kazanacak. İhalenin şartnamesine ve detaylı bilgilerine www.melikgazi.bel.tr adresinden ulaşılabilecek. 

İhaleye katılan vatandaşlardan; geçici teminat makbuzu veya banka teminat mektubu, nüfus cüzdanı fotokopisi ve adres bildirim belgesi istenecek.

Şirketlerin ihaleye katılması durumunda bu belgelere ek olarak yetkili kişinin yetki belgesi ve imza sirküleri istenecek. 
İhale 11 Şubat Çarşamba günü saat 14.30’da Melikgazi Belediyesi Tiyatro Salonu’nda görülecek.

İşte ihaleye konu olan konutların listesi

Kayserili belediyeden dev konut ihalesi!Kayserili belediyeden dev konut ihalesi!