Kayseri'nin kalbi onlar için attı: Şeyma Nur ve Fatih'in bayram sevinci!
Kurban Bayramı'nda hastane odasından kurdukları küçük bir hayal, büyük bir sevince dönüştü. Vali Gökmen Çiçek ve Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, tedavi gören iki minik yüreğin isteğini yanıtsız bırakmadı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...
Kayseri, Kurban Bayramı’nda anlamlı bir dayanışma ve sevgi örneğine sahne oldu. Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Çocuk Hematoloji ve Onkoloji Hastanesi’nde tedavi gören Şeyma Nur ve Fatih’in ‘‘Kayseri’yi gezmek istiyoruz’‘ sözleri, Vali Gökmen Çiçek ve ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun’un yüreğine dokundu.
Bayramın ikinci günü hastane ziyareti sırasında çocukların bu isteğini duyan Vali ve Rektör, bayram sonrası için bir sürpriz hazırladı.
Bilimle başlayan tur, sevgiyle tamamlandı
ERÜ organizasyonuyla düzenlenen özel turda Şeyma Nur ve Fatih önce Kayseri Bilim Merkezi’ni gezdi. Burada çeşitli eğitim etkinliklerine katılan çocuklar, eğitmenlerden bilgi alırken eğlenceli dakikalar yaşadı.
İkinci durak, Anadolu Harikalar Diyarı’ndaki Hayvanat Bahçesi oldu. Farklı türlerdeki hayvanları ilk kez yakından görme fırsatı bulan miniklerin gözlerindeki heyecan ve mutluluk, herkesi duygulandırdı.
Programın sonunda Kayseri Valiliği’ne geçen Şeyma Nur ve Fatih, Vali Gökmen Çiçek ve Rektör Prof. Dr. Fatih Altun’la yeniden bir araya gelerek bayramın en özel anlarından birini yaşadı.
Ziyaretin sonunda verilen hediyeler ve edilen sıcak sohbetle unutulmaz bir gün yaşayan çocuklar, desteklerinden dolayı teşekkür ederek Kayseri’yi kalplerine kazıdı.


