Kayseri Meyveciler, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası'nda Genel Kurul Heyecanı

Kayseri Meyveciler, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Osman Akbıyık, 23 Ocak Cuma günü gerçekleştirilecek 20. Olağan Genel Kurul öncesinde esnaf ve emekçilere birlik ve dayanışma çağrısında bulundu.

Kayseri Meyveciler, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası'nda Genel Kurul Heyecanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Genel kurulun yalnızca bir toplantı olmadığını vurgulayan Akbıyık, bu buluşmanın odaya, emeğe ve geleceğe sahip çıkma iradesinin güçlü bir göstergesi olacağını ifade etti. Odanın tüm üyelerin ortak çatısı olduğunu belirten Akbıyık, bu yapı altında umut, mücadele ve alın terinin bulunduğunu dile getirdi.

Başkan Akbıyık açıklamasında, ‘’Birlikte alın teri döktüğümüz, aynı sofrayı paylaştığımız bu yolda dayanışmanın, vefanın ve kardeşliğin en güzel örneğini yine birlikte göstermek istiyoruz. Odamıza gönülden bağlı olan, ‘ben de varım’ diyen tüm esnaf kardeşlerimi genel kurulda yanımda görmek istiyorum. Çünkü biz birlikte güçlüyüz, birlikte yarınlara yürüyoruz'' ifadelerine yer verdi.

Kayseri Meyveciler, Sebzeciler ve Pazarcılar Odası'nda Genel Kurul Heyecanı

İlk dönemde kendisine duyulan güvene de dikkat çeken Akbıyık, bu emaneti daha güçlü, daha kararlı ve daha ileriye taşımak adına yeniden destek istedi. Mücadelenin ancak omuz omuza verildiğinde anlam kazandığını vurgulayan Akbıyık, esnafı birlik içinde hareket etmeye davet etti.

Açıklamasını “Gelin odamıza sahip çıkalım, gelin birliğimizi daha da güçlendirelim, gelin geleceğimizi birlikte inşa edelim” sözleriyle tamamlayan Osman Akbıyık, tüm esnaf ve emekçileri 20. Olağan Genel Kurul’a katılmaya çağırdı.