Kayseri Hal'inde fiyatlar dalgalandı – Hangi ürün ucuzladı, hangisi zamlandı?

Kayseri'de Hal fiyatları dalgalı seyrini sürdürüyor. Güncellenen Hal fiyatlarında hangi ürün ucuzladı, hangisi zamlandı? İşte detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri Hal'inde fiyatlar dalgalandı – Hangi ürün ucuzladı, hangisi zamlandı?

Kayseri’de Hal’inde fiyatlar dalgalandı. 20-28 Ekim tarihleri arasında sebze ve meyve fiyatları değişti. Salatalık ve brokoli ucuzlarken, portakal ve sarımsağın fiyatı yükseldi.

Bir haftada dikkat çeken değişim

Kayseri Hal’in de bir haftada dikkat çeken fiyat değişimleri yaşandı. Özellikle salatalık, limon, patates, biber ve karnabahar fiyatlarında yaşanan artış yakından takip ediliyor. 20 Ekim tarihinde 30-45 TL arasında satılan salatalık 28 Ekim itibariyle 18-35 TL seviyesine geriledi. Kabya biber 28-75 TL seviyesinden 30-90 TL seviyesine yükseldi. Patates 8 TL’den 10 TL’ye, patlıcan 45 TL’den 50 TL’ye, kabak ise 45 TL’den 48 TL seviyesine yükseldi.

Sebzelerde sert dalgalanmalar yaşandı

20 Ekim tarihinde 60-80 TL bandından olan brokoli bu hafta 40-50 TL bandına geriledi. Karnabahar 50-65 TL seviyesinden 30-40 TL seviyesine geriledi. Pırasa ise 25-30 TL seviyesinden 25-45 TL bandına yükseldi.

İşte 28 Ekim Kayseri Hal Fiyatları

Fiyatlarda belirtilen yüksek rakamlar 1. sınıf kalite ürünlerin fiyatlarıdır. İkinci ve üçüncü sınıf kaliteli ürünlerin fiyatları ilk sırada açıklanan düşük fiyatlardır.

Salatalık: 18-35 TL
Limon (Mayer): 55-60 TL
Limon: 60-70 TL
Soğan kuru: 7-13 TL
Sarımsak: 90 -120 TL
Sarımsak (soyulmuş): 120-150 TL
Kabya Biber: 30-90 TL
Dolma Biber: 35-50 TL
Köy Biberi: 28-45 TL
Kıl Biber: 40-80 TL
Bamya: 40-180 TL
Barbunya: 80-110 TL
Fasulye: 50-80 TL
Domates: 12-80 TL
Kokteyl Domates: 45-75 TL
Salkım Domates: 50-60 TL
Salçalık Domates: 10-12 TL
Kabak: 35-48 TL
Patates: 10-20 TL  
Patlıcan: 10-50 TL
Mantar: 58-140 TL
Muz (Anamur): 70-85 TL
Kivi: 115-150 TL
Elma: 70-110 TL
Ananas (adet): 80-140 TL
Armut: 75-125 TL
Erik: 70-140 TL
Beyaz üzüm: 75-85 TL
Siyah üzüm: 70-85 TL
Çilek: 220-300 TL
Havuç: 15-20 TL
Karpuz: 6-10 TL
Nektari: 110-125 TL
Kavun: 13-20 TL
Şeftali: 125-140 TL
Süt Mısır (adet): 8-13 TL
Avokado (adet): 50-75 TL
Acur: 20-40 TL
Salatalık (kornişon): 50-60 TL
Mandalina: 15-45 TL
Brokoli: 40-50 TL
Karnabahar: 30-40 TL
Greyfurt: 50-60 TL
İncir: 170-200 TL
Portakal: 90-100 TL
Trabzon Hurma: 100-140 TL
Pırasa: 25-45 TL