Kayseri' de şubat ayının sonunda fiyatı ateş pahası olacak!
Karadeniz'in vazgeçilmez lezzeti olan hamsi, Kayseri'de el yakmaya başladı. Şubat ayının sonuna yaklaşırken av sezonunun bitmesiyle birlikte fiyatların daha da artacağı öngörülüyor. 200 TL'ye artık bir kilo almak imkânsız hale gelecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…
Kayseri’de denizden uzak bir şehir olmasına rağmen balık tüketimi oldukça yaygın olduğu görülüyor. Özellikle kış aylarında balık tezgahları hareketlenirken, Kayserililerin en çok tercih ettiği balık türleri arasında hamsi ve uskumru öne çıkıyor.
Yukarıdaki arama formları aracılığı ile Kayseri Anadolu Haber arşivinde kelime, içerik, konu araması yapabilir veya gün-ay-yıl formatında tarih girerek tarihe göre haberleri listeleyebilirsiniz.