Kayseri'de meyve ve sebze fiyatları belli oldu – İşte en yüksek ve düşük fiyatlar!

Kayseri'de yeni haftanın Hal fiyatları belli oldu. Fiyatlarda yaşanan düşüş ve artışların neticesinde Hal'in en yüksek ve düşük fiyatları da belli oldu. İşte 5 Kasım Çarşamba günü Kayseri Hal fiyatları… Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Kayseri'de meyve ve sebze fiyatları belli oldu – İşte en yüksek ve düşük fiyatlar!

Kayseri Hal'inde neredeyse her gün fiyatlarda güncellemeler yapılıyor. Fiyatlarda yaşanan düşüş ve artışların neticesinde Hal’in en yüksek ve düşük fiyatları da belli oldu. 

Fiyatı yükselen ürünler belli oldu…

Hal’de 5 Kasım Çarşamba günü birçok üründe fiyat artışları gözlemlendi. Özellikle mevsim meyvesi olan mandalinanın fiyatı 45 TL’den 50 TL’ye yükseldi. Mevsim sebzelerinden olan karnabahar ise 50 TL bandında satışa sunuluyor. 

İşte fiyatı düşen ürünler…

Kayseri Hal’inde salatalık, limon, köy biberi, kıl biber, salkım domates, patlıcan, elma, greyfurt, Trabzon hurma ve pırasada fiyat düşüşleri yaşandı. Salatalığın fiyatı 13 TL’ye gerilerken, elmanın fiyatı da uzun zaman sonra 50 TL seviyesine düştü. En yüksek düşük Trabzon hurma da yaşandı. 100-140 TL bandında satışa sunulan Trabzon hurma 70-120 TL seviyesine geriledi. 

İşte 5 Kasım Kayseri Hal Fiyatları

Fiyatlarda belirtilen yüksek rakamlar 1. sınıf kalite ürünlerin fiyatlarıdır. İkinci ve üçüncü sınıf kaliteli ürünlerin fiyatları ilk sırada açıklanan düşük fiyatlardır.

Salatalık: 13-35 TL
Limon (Mayer): 55-60 TL
Limon: 55-65 TL
Soğan kuru: 7-13 TL
Sarımsak: 90 -120 TL
Sarımsak (soyulmuş): 120-150 TL
Kabya Biber: 30-90 TL
Dolma Biber: 35-50 TL
Köy Biberi: 28-40 TL
Kıl Biber: 40-75 TL
Bamya: 40-180 TL
Barbunya: 80-110 TL
Fasulye: 50-80 TL
Domates: 25-80 TL
Kokteyl Domates: 45-75 TL
Salkım Domates: 48-60 TL
Kabak: 35-48 TL
Patates: 10-20 TL  
Patlıcan: 20-50 TL
Mantar: 58-140 TL
Muz (Anamur): 70-85 TL
Kivi: 115-150 TL
Elma: 50-110 TL
Ananas (adet): 80-140 TL
Armut: 75-125 TL
Erik: 70-140 TL
Beyaz üzüm: 75-85 TL
Siyah üzüm: 70-85 TL
Çilek: 200-300 TL
Havuç: 15-20 TL
Karpuz: 6-10 TL
Nektari: 110-125 TL
Kavun: 13-20 TL
Şeftali: 125-140 TL
Süt Mısır (adet): 8-13 TL
Avokado (adet): 50-75 TL
Acur: 20-40 TL
Salatalık (kornişon): 50-60 TL
Mandalina: 15-50 TL
Brokoli: 40-50 TL
Karnabahar: 30-50 TL
Greyfurt: 30-55 TL
İncir: 170-200 TL
Portakal: 90-100 TL
Trabzon Hurma: 70-120 TL
Pırasa: 25-40 TL