Kayseri'de mevsimin sebze ve meyve fiyatları belli oldu – İşte kalem kalem fiyatlar…

Kayseri Hal fiyatları belli oldu. Mevsim sebze ve meyvelerinin fiyatında yaşanan düşüş ve yükselişler dikkat çekti. Kayseri Anadolu Haber olarak Hal fiyatlarını sizler için derledik. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Kayseri'de mevsimin sebze ve meyve fiyatları belli oldu – İşte kalem kalem fiyatlar…

Kayseri’de güncel Hal fiyatları düzenli olarak açıklanıyor. Mevsimin meyve ve sebzelerinde yaşanan artış ve düşüşler dikkatleri çekiyor.

İşte fiyatı artan ürünler

Kayseri Hal’in de güncellenen fiyatlara göre bu hafta; fasulye, domates, kabak, patates, patlıcan, muz, kivi ve biber grubunda fiyat artışı gözlemlendi. Dolma biber ve köy biberinin kilogram fiyatı 45 TL’ye yükseldi. Kıl biberin fiyatında 60 TL arasında bir artış yaşandı. Bir diğer artış yaşayan ürün ise fasulyede oldu. Fasulyenin fiyatı 80 TL bandına yükseldi. Meyve grubunda ise kivinin fiyatı 220 TL’ye, siyah üzüm 200 TL’ye ve muz 85 TL’ye yükseldi.

Kayseri'de mevsimin sebze ve meyve fiyatları belli oldu – İşte kalem kalem fiyatlar…

İşte fiyatı azalan ürünler

Kayseri Hal’inde bu hafta birçok ürünün fiyatı sabit kaldı. Sadece beyaz üzümde 75 TL’den 60 TL bandına geriledi. Çilek, nektari, kavun, şeftali, süt mısır, armut, ananas, barbunya, bamya, soğan ve limon fiyatları değişmedi. 

İşte 12 Eylül Kayseri Hal Fiyatları

Fiyatlarda belirtilen yüksek rakamlar 1. sınıf kalite ürünlerin fiyatlarıdır. İkinci ve üçüncü sınıf kaliteli ürünlerin fiyatları ilk sırada açıklanan düşük fiyatlardır.

  • Salatalık: 20-35 TL
  • Limon (Mayer): 50-75 TL
  • Limon: 65-75 TL
  • Soğan kuru: 7-12 TL
  • Sarımsak: 85-100 TL
  • Sarımsak (soyulmuş): 100-125 TL
  • Kabya Biber: 25-50 TL
  • Dolma Biber: 30-45 TL
  • Köy Biberi: 30-45 TL
  • Kıl Biber: 40-60 TL
  • Bamya: 40-200 TL
  • Barbunya: 100-145 TL
  • Fasulye: 60-80 TL
  • Domates: 8-60 TL
  • Kokteyl Domates: 35-60 TL
  • Salkım Domates: 25-35 TL
  • Salçalık Domates: 8-11 TL
  • Kabak: 20-30 TL
  • Patates: 8-17 TL  
  • Patlıcan: 25-40 TL
  • Mantar: 50-130 TL
  • Muz (Anamur): 65-85 TL
  • Kivi: 160-220 TL
  • Elma: 60-90 TL
  • Ananas (adet): 120-150 TL
  • Armut: 100-130 TL
  • Erik: 85-125 TL
  • Beyaz üzüm: 50-60 TL
  • Siyah üzüm: 80-100 TL
  • Çilek: 200-300 TL
  • Havuç: 15-25 TL
  • Karpuz: 7-11 TL
  • Nektari: 80-120 TL
  • Kavun: 12-23 TL
  • Şeftali: 80-130 TL
  • Süt Mısır (adet): 8-13 TL
  • Avokado (adet): 30-40 TL
  • Acur: 25-40 TL
  • Salatalık (kornişon): 40-60 TL