Kayseri'de geçen bir yılın muhasebesi yapıldı

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Erdal Altun, İl Divan Toplantısı'nda yaptığı açıklamada, yeni nesil ve temiz siyaset anlayışıyla hizmet yolunda kararlılıkla ilerlediklerini vurguladı. Toplantıda partinin Kayseri'deki son bir yıllık faaliyetleri değerlendirildi, gelecek döneme yönelik hedefler paylaşıldı.

Kayseri'de geçen bir yılın muhasebesi yapıldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Divan Toplantısı, Saadet Partisi İl Sorumlusu Doç. Dr. Yusuf Bayraktar, ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları ile çok sayıda teşkilat mensubunun katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda, teşkilatın bir yıllık performansı detaylı şekilde ele alındı.

Saadet Partisi Kayseri İl Teşkilatı İl Divan Toplantısı ile hem geçmiş dönem performansını değerlendirirken hem de önümüzdeki süreçte şehre ve ülkeye daha faydalı olmak için yol haritasını netleştirdi. Temiz siyaset ve hizmet odaklı yaklaşımın ön planda tutulduğu toplantı partililer arasında moral sağladı.

Erdal Altun, göreve geldikleri günden bu yana geçen süreyi değerlendirerek; ‘Hem halkımızla hem teşkilat mensuplarımızla iç içe, umut dolu ve gayretli bir dönem geçirdik. Samimiyetle, kararlılıkla, istişareyle yürüttüğümüz bu süreçte partimizin Kayseri’deki varlığını güçlendirdik’ dedi. Altun bu süreçteki çalışmaların hem partinin hem de kentin gelişimine katkı sağladığını belirtti.

‘Temiz siyaset anlayışıyla yürüdük’

Başkan Altun yaptığı konuşmada israfı değil hizmeti önceleyen belediyecilik anlayışıyla yola çıktıklarını söyleyerek şöyle dedi; ‘Yeni nesil temiz siyaset anlayışıyla millete hizmet yolunda kararlılıkla yürüdük. İsrafı değil, hizmeti önceleyen bir belediyecilik için hedefe kilitlendik. Bu kutlu yürüyüşte ilk günkü aşkla çalışıyor, şehrimize ve ülkemize en güzel hizmetleri sunmayı amaçlıyoruz.’

‘Bu yürüyüşü durduracak güç yok’

Erdal Altun açıklamasının sonunda tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ederek; ‘Bu yürüyüşü durduracak hiçbir güç yok. Daha yaşanabilir bir Kayseri, daha adil bir Türkiye için hep birlikte yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz’ ifadelerini kullandı.