Kayseri'de cuma namazı çıkışı bıçaklı kavga

Kayseri'nin Develi ilçesinde, Cuma namazı çıkışında akrabalar arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri'de cuma namazı çıkışı bıçaklı kavga

Kayseri’nin Develi ilçesinde, Cuma namazı çıkışında meydana gelen olayda akrabalar arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü. Cami avlusunda yaşanan olayda bir kişi yaralanırken, vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Kalabalık cemaat olay karşısında şaşkına döndü

Her hafta olduğu gibi bu Cuma günü de Develi’de yüzlerce vatandaş ilçenin en yoğun camilerinden biri olan Çarşı Camii’ne akın etti. Namazın ardından cami avlusunda ibadetlerini tamamlayarak evlerine dönmeye hazırlanan cemaat, hiç beklemedikleri bir olaya tanıklık etti. Cami çıkışında başlayan tartışma kısa sürede büyüyerek bıçaklı kavgaya dönüştü.

Edinilen bilgeye göre, ilçe merkezinde bulunan Çarşı Cami’de meydana gelen olayda, cuma namazından çıkan D.C. (66) ile eniştesi N.B. (55) arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine N.B., üzerinde bulunan bıçak ile kayınbiraderi D.C.’yi yaralarken, haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

D.C., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.