Kayseri'de büyük başarı - Coşkulu tören!
İstanbul'da düzenlenen 3x3 Basketbol Yıldızlar Türkiye Şampiyonluğu'nda Türkiye 2.'si olan Şehit Cennet Yiğit Ortaokulu için coşkulu tören düzenlendi. Detaylar haberimizde…
Kayseri’nin Bünyan ilçesindeki Şehit Cennet Yiğit Ortaokulu basketbol takımı İstanbul’da düzenlenen 3*3 Basketbol Yıldızlar Türkiye Şampiyonluğu turnuvasında önemli başarı elde etti. Takıma Devlet Bahçeli Sosyal Tesislerinde coşkulu tören düzenlendi.
İstanbul’dan gelen büyük başarı
2024-2025 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Spor Faaliyetleri kapsamında yer alan 3x3 Basketbol Spor Dalı Yıldızlar erkek kategorisinde Bünyan Şehit Cennet Yiğit Ortaokulu basketbol takımı Türkiye 2.’si oldu.
Sporcular ve antrenör Ömer Demir Kayseri’ye döndüklerinde veliler tarafından coşkuyla karşılanmış, ‘Cennet Yiğit’ sloganları atmıştı.
Mehter takımı eşliğinde kutlama
Şehit Cennet Yiğit Ortaokulu Basketbol Takımı büyük bir başarıya imza atarak Türkiye ikincisi oldu. Bünyan’da gurur dolu başarı mehter takımı eşliğinde coşkulu tören düzenlendi.
İlçede mehter takımı ve ilçe protokolüyle yürüyüş yapan sporculara vatandaşlar bozkurt işaretiyle selamladı.
Ardından sporcular ve aileleri Devlet Bahçeli Sosyal Tesisleri’nde bir araya geldi. İlçe protokolü öğrencilere hediye takdim etti.
‘Gençlerimizi desteklemeye devam edeceğiz’
Törene Şehit Cennet Yiğit’in ailesi, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlker Akdoğan, Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Salih Ulusoy, Belediye Meclis Üyesi Mehmet Emre Taşçı katıldı.
Belediye Başkanı Selahattin Metin, ‘’Bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyor, genç sporcularımızın başarılarının devamını diliyorum. Aziz şehidimizin adını taşıyan bu takımın gösterdiği azim ve kararlılık, hepimize umut ve gurur vermektedir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi desteklemeye devam edeceğiz.’’ İfadelerini kullandı.

