Kayseri'de 22 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, dolandırıcılık ve yağma başta olmak üzere 15 dosyadan aranan ve toplam 22 yıl 7 ay 20 gün hapis cezası bulunan M.T.'yi saklandığı adreste yakaladı.

Kayseri'de 22 yıl hapis cezasıyla aranan şahıs yakalandı!

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalarda 15 dosya ile aranan ve hakkında 22 yıl 7 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılan ortak çalışmalar sonucu; hakkında ’Dolandırıcılık’ ve ’Yağma’ gibi çeşitli suçlardan 15 aranma kaydı ile aranan, toplam 22 yıl 7 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası ve 689 bin 920 TL adli para cezası bulanan M.T. (36) saklandığı adreste yakalandı.

İşlemleri tamamlanan M.T. cezaevine teslim edilirken İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; "Halkımızın huzurunu bozmaya çalışanlar ile mücadelemiz aralıksız ve kararlı bir şekilde devam edecektir" denildi.