Kayseri'de 10 milyon TL'lik tesis hizmete girdi

Kayseri Büyükşehir Belediyesi destekleriyle yenilenen 10 milyon TL'lik tesis hizmete girdi. Detaylar haberimizde…

Kayseri'de 10 milyon TL'lik tesis hizmete girdi

Kayseri’nin Bünyan ilçesinde 10 milyon TL yatırımla yenilenen hamam vatandaşın hizmetine açıldı. Belediye Başkanı Selahattin Metin hamamın son halinin görüntülerini paylaşarak ihtiyaç sahibi vatandaşlara ücretsiz hizmet verileceğini belirtti.

Hamam kültürü moderniteyle birleşti

Toplam 10 milyon TL yatırımla gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda, hamam saunası, buhar odası ve modern yapısıyla adeta 5 yıldızlı otel konforuna kavuşturuldu. Metin, geleneksel Türk hamam kültürünü yaşatan, modern mimarisiyle sosyal yaşam değer katacak bir proje olduğunu ifade etti.

Kayseri'de 10 milyon TL'lik tesis hizmete girdi

İhtiyaç sahiplerine ücretsiz hizmet

Bünyan’a kazandırılan hamamın bugün hizmete girdiğini belirten Metin, sıcaklık, soğukluk, dinlenme alanları ve özel aile bölümleriyle her yaştan vatandaşa hitap edecek şekilde tasarlandığını kaydetti. Metin hamamın ihtiyaç sahiplerine ücretsiz hizmet vereceğini belirterek, ‘’İhtiyaç sahibi hemşerilerimize ücretsiz hizmet verilecek olması, projemizi sosyal dayanışma açısından da anlamlı kılıyor. Bu değerli eserin ilçemize kazandırılmasında desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Memduh Büyükkılıç’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, ilçemize hayırlı olmasını diliyoruz.’’ İfadelerini kullandı.