Jakirovic İngiltere'de yaptı yapacağını!

Sergej Jakirovic, Middlesbrough yenilgisi sonrası verdiği sözü tutuyor. Hull City üst üste galibiyetlerle zirve yarışını sürdürüyor.

Jakirovic İngiltere'de yaptı yapacağını!

Middlesbrough yenilgisinin ardından kolları sıvayan Sergej Jakirovici, verdiği sözü tutmaya devam ediyor. Boşnak çalıştırıcı, 4-1’lik ağır mağlubiyetin ardından , “Böyle bir yenilgiden sonra nasıl hissettiğimizi tarif etmek zor. Bizi ileriye iten, kötü havalarda bile ve sonuçlarına rağmen asla eksik olmayan desteğinizdir. Birlikte yeni zorluklara doğru ilerliyoruz!” diye galibiyet sözü vermişti. Bu sözün ardından oynanan her iki maçı da Hull City kazanmasını bildi.

Üst üste galibiyetler moral verdi

Jakirovic, önce Wrexham’ı 2-0, ardından da Millwall FC’yi 3-1 mağlup ederek, zirve yolundaki tırmanışı sürdürdü. Kaplanlar, bu galibiyetle 34 puana ulaştı ve 6. Sıradaki yerini korudu.

İngiltere kariyerinde istikrarlı grafik yakaladı

Hull City’de 21 maçta 10 galibiyet, 4 beraberlik, 7 yenilgi alan Jakirovic, İngiltere’ye ayak bastığında, “Desteğinize ihtiyacımız olacak, bu yüzden takımı desteklemeyi unutmayın. Biz de size sevineceğiniz bir şeyler vermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Yakında görüşmek üzere. Haydi Kaplanlar!” ifadelerini kullanmıştı.

Jakirovic İngiltere'de yaptı yapacağını!

Sıradaki rakip WBA

Hull City, 20 Aralık cumartesi günü WBA’yı konuk edecek. Diğer yandan Millwall FC galibiyeti sonrası futbolcular genç teknik adamı taraftarı selamlaması için zorla tribüne götürdü. Bu renkli anlar kameralara da yansıdı.