Çalışkan, Kayseri'de inceleme ve ziyaretlerde bulundu

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Kenan Çalışkan, Kayseri'de, Demiryolu ve Havalimanı işyerlerinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Çalışkan, Kayseri'de inceleme ve ziyaretlerde bulundu

Ulaştırma Çalışanları Memur Sendikası Ulaştırma Memur-Sen Genel Başkanı Kenan Çalışkan, Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Yıldırım, İbrahim Uslu ve Tümer Gümüş Kayseri Şube Başkanı Abdullah Saygı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Kayseri’de Demiryolu ve Havalimanı işyerlerinde çalışanları ziyaret ederek sorunlarıyla ilgili istişarelerde bulundu, talep ve önerilerini dinleyerek çalışmaları hakkında bilgiler aldı.
Genel Başkan Çalışkan, Kayseri ve Boğazköprü’de TCDD Demiryolu işyerleri ziyaretleri sonrası Kayseri Havalimanı çalışanlarını da ziyaret ederek genel durum ve sorunlarıyla ilgili görüşmeler yaptı, talep ve önerilerini dinleyerek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Genel Başkan Çalışkan, havalananında tesis edilen sendika temsilcilik merkezinin de açılışını yaptı.
Genel Başkan Çalışkan, Memur-Sen Kayseri İl Temsilcisi Aydın Kalkan'ı da makamında ziyaret ederek genel ve sendikal gündem hakkında istişarelerde bulundu.
Genel Başkan Çalışkan daha sonra AK Parti Kayseri İl Başkanlığına geçerek, İl Başkanı Şaban Çopuroğlu'nu ziyaret etti.
Çalışkan ziyaretleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Kayseri’deki Ulaştırma hizmet kolu çalışanı arkadaşlarımızı Kayseri Şube Başkanlarımız ile birlikte işyerlerinde ziyaret ederek karşılaştıkları sorunları dinledik, Kayseri’deki çalışma hayatı ile ilgili talep ve önerilerini aldık. İnşallah Ankara'ya döndüğümüzde de aldığımız taleplerin ve sorunların en kısa sürede çözüme kavuşturulması için ilgili kurumlar nezdinde gerekli girişimlerde bulunacağız” dedi.
Genel Başkan Çalışkan, Kayseri’de kendilerine gösterilen nezaket ve misafirperverlikten dolayı da memnun kaldıklarını ve teşekkür ettiklerini de sözlerine ekledi.