Fatih Bulut şaşırttı: 328 milyonluk başarıdan 2 milyonluk durağanlığa
Fatih Bulut'un yeni şarkısı 'Keletirya', eski hitlerin gölgesinde mi kaldı? Müzik listelerinde neden beklenen çıkışı yapamadı? İşte detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde..
Kayserili ünlü şarkıcı Fatih Bulut, ‘Çok Sevdim Yalan Oldu’ şarkısıyla milyonların beğenisini kazanarak müzik piyasasında hızlı bir çıkış yakalamıştı. Beş yıl önce yayımlanan bu parça, bugüne kadar tam 328 milyon izlenmeye ulaşarak sanatçının kariyerinde bir dönüm noktası olmuştu.
Fatih Bulut, geçtiğimiz yıl yayınladığı ‘Kurban Olduğum’ şarkısıyla da ilgi çekmeye devam etti. 25 Ağustos 2023 tarihinde çıkan parça, bir yıl içerisinde 38 milyon izlenmeye ulaşarak başarı grafiğini sürdürdü.
Ancak sanatçının 6 Haziran 2025 tarihinde yayımladığı son şarkısı ‘Keletirya (Nambır Nambır)’, aynı başarıyı yakalayamadı. İlk iki haftada 2,5 milyon izlenmeye ulaşan şarkı, Trendler'deki müzik listesine 9. sıradan giriş yapmasına rağmen, önceki parçalarına kıyasla daha sönük kaldı.
Fatih Bulut: Nota bilmeden milyonlara ulaştı
Fatih Bulut’un bu durumu nasıl değerlendireceği merak konusu olurken, sanatçının geçmişte yaptığı bir açıklama yeniden gündeme geldi. Katıldığı bir canlı yayında, nota bilmediğini ve yüzde 40 işitme kaybı olduğunu açıklayan Bulut, bu sağlık durumuna rağmen müzik yapmaya devam ettiğini belirtmişti.
Kayseri doğumlu sanatçı, müzik tutkusundan ödün vermeyerek üretmeye devam ediyor. Ancak son çalışması ‘Keletirya’ ile beklenen çıkışı yapamaması, hayranlarını ve müzik dünyasını ikiye böldü. Bazı dinleyiciler şarkının tarzının farklılığını öne çıkarırken, bazıları ise eski hitlerin enerjisinin yakalanamadığını ifade ediyor.
Fatih Bulut’un bir sonraki adımının ne olacağı ve bu geri dönüş sürecinde nasıl bir strateji izleyeceği merakla bekleniyor.
