Döviz piyasalarında neler yaşanıyor? Ünlü ekonomistten dikkat çeken yorum!

Ekonomist İslam Memiş, döviz piyasaları hakkında önemli tahminlerde bulundu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...

Döviz piyasalarında neler yaşanıyor?  Ünlü ekonomistten dikkat çeken yorum!

Küresel piyasalarda yaşanan gelişmeler yakından takip ediliyor. Piyasalarda hareketlilik sürerken Ekonomist İslam Memiş, YouTube kanalı üzerinden dikkat çeken bir tahminde bulundu. 

Dolar 41 TL bandını aştı!

Ekonomist Memiş, dolar kurunun 41.15 TL'ye ulaşarak yeni bir rekor daha kırdığını söyledi. Memiş: ‘’Hatırlarsınız Ağustos ayı içerisinde 41 TL seviyesine oturan Dolar/TL kurunda Eylül ayında 42 TL seviyesine oturacağını göreceğiz yıl sonu hedefimiz 45 TL seviyesi olduğu için özelike dolarla ticaret yapanları ilgilendiren bir konu…'' ifadelerin kullandı. Doların bir yatırım aracı olmadığını ticaret veya ödeme aracı olduğunu hatırlattı. 

Euro/Dolar partisi nasıl seyrediyor?

Euro/Dolar paritesinin Ağustos ayında iyi alım fırsatları verdiğin aktaran Ekonomist Memiş, ‘’Aşağıda 1.1580 seviyesi vardı yukarıda 1.1880 vardı bu bant aralığında geldi gitti ve oyalanmaya devam ediyor.'' dedi. Paritenin denge arayışı bulunduğu söyledi. Ekonomist İslam Memiş'in yorum ve tahminlerini tamamına kendi YouTube Kanalı üzerinden ulaşabilirsiniz. 

Bu haber kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmadan önce yetkili finansal danışmana danışınız. Bu kurları referans kur kabul etmeyiniz. Kurlar anlık olarak değişiklik gösterebilmektedir. Bu haber bilgilendirici niteliktedir.