Dorukhan Toköz için 2 takım yarıştı, Kayserispor aldı

Bellona Kayserispor'un kadrosuna kattığı 29 yaşındaki orta saha Dorukhan Toköz için 2 takım büyük rekabet yaşadı. TFF 1. Lig ekiplerinden Çorumspor sezon başında, Sakaryaspor ise geçtiğimiz haftalarda Dorukhan'ı kadrosuna katmak için çabaladı. Ancak oyuncu Kayserispor'u seçti.

Dorukhan Toköz için 2 takım yarıştı, Kayserispor aldı

Yeni sezon öncesi çalışmalarına devam eden Kayserispor’da diğer yandan kadro da oluşturuluyor. Daha önce Joao Mendes, Aaron Opoku ve Burak Kapacak’ı renklerine bağlayan Sarı-kırmızılı ekip, son olarak Eyüpspor’dan ayrılan Dorukhan Toköz’ü transfer etti. Kayserispor kulübü, 2 yıllık sözleşme imzaladığı Dorukhan ve diğer isimlerle transfer yasağı kalktıktan sonra resmi sözleşme imzalayacak.

Dorukhan’ın Kayserispor’a transferi öncesi 1. Lig ekiplerinden Çorumspor ile Sakaryaspor’un oyuncu ile temasa geçtiği iddia edildi. 

Sakaryaspor’un Dorukhan ile görüştüğü ve kendisine teklif sunduğu öğrenildi. Ancak kulübün oyuncunun talep ettiği rakama ulaşamaması nedeniyle görüşmelerin askıya alındığı belirtildi. Sezon öncesi de Çorumspor’un Dorukhan ile görüştüğü ancak anlaşma sağlanamadığı öğrenildi. 

Dorukhan Toköz, Kayserispor’dan gelen teklifi kabul ederek tercihini Süper Lig’den yana kullandı. 

Dorukhan Toköz için 2 takım yarıştı, Kayserispor aldı

Süper Lig'de 135 maça çıktı 

Ön libero pozisyonunda oynayan Dorukhan Toköz, kariyerine Eskişehirspor'da başladı. 2018 yılında Beşiktaş’a transfer olan Toköz, daha sonra Trabzonspor forması giydi. Son 2 sezon ise Adana Demirspor ve Eyüpspor’da oynayan 29 yaşındaki futbolcunun yeni sezondaki takımı Kayserispor olacak. Kariyerinde Süper Lig’de 135 maça çıkan Dorukhan, 5 gol, 9 asistlik performans sergiledi.