Büyükşehir kışa hazırlanıyor: İlk durak Akkışla!
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kış öncesi kırsal mahalle yollarında yoğun mesaiye başladı. Ekipler ilk olarak Akkışla'da sahaya indi yollar yenileniyor, ulaşım daha güvenli hale geliyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan kış mevsimi öncesinde kırsal bölgelerdeki ulaşım ağını güçlendirmek için çalışmalara hız verdi.
Başkan Memduh Büyükkılıç öncülüğünde yürütülen çalışmalarla, şehir merkezinden en uzak mahallelere kadar güvenli ve konforlu yollar hedefleniyor.
Akkışla’da kış mesaisi başladı
Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri, belirlenen program kapsamında ilk olarak Akkışla ilçe merkezi ve mahalle yollarında asfalt yama, çukur doldurma ve yüzey onarımı işlemlerine başladı.
Kış öncesi yapılan bu çalışmalarla, bozulmalar gideriliyor; vatandaşların hem yaz hem kış aylarında güvenli ulaşım sağlaması hedefleniyor.
Diğer ilçelerde de hazırlık sürüyor
Büyükşehir Belediyesi’nin yol bakım ve onarım ihaleleri tamamlanırken, diğer ilçelerde de ekiplerin kısa sürede sahaya inmesi planlanıyor.
Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı’nın koordinasyonunda yürütülen çalışmalar tamamlandığında, Kayseri genelinde ulaşım ağının kış şartlarına tam uyumlu hale gelmesi bekleniyor.
‘‘Konfor ve güvenlik önceliğimiz’‘
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, vatandaşların dört mevsim kesintisiz ulaşım konforuna sahip olması için çalıştıklarını belirterek, ‘‘Kayseri’nin her noktasında hizmet anlayışımız aynı. Kırsalda da şehir merkezindeki konforu sağlamak için ekiplerimiz gece gündüz görevde’‘ dedi.

