Başkan Büyükkılıç'tan personeline anlamlı mesaj: 'Bu şehir başka şehir!'
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı personeliyle kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Büyükkılıç, 'Şehrimizin yüz akı olan hizmetlerinizle gurur duyuyorum' dedi. Detaylar haberimizde...
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı personeli ile kahvaltıda bir araya geldi.
Başkan Büyükkılıç, buluşmada yaptığı konuşmada personeline seslenerek,
‘Bugüne kadar yapmış olduğunuz, şehrimizin yüz akı olan hizmetlerden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.’ dedi.
‘Birlik, beraberlik ve dayanışma ile hizmet ediyoruz’
Kayseri’de şehrin adeta vitrini konumundaki park ve bahçelerden sorumlu Büyükşehir Belediyesi birimi olan Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı’nın personeli ve yöneticileri ile bir araya gelen Başkan Büyükkılıç, samimi buluşmada birlik, beraberlik ve dayanışma vurgusu yaptı.
Büyükkılıç, buluşmaya ilişkin yaptığı değerlendirmede, ‘Bugün güne Park ve Bahçeler Daire Başkanlığımızın bu şehrin ihyasında özveriyle çalışan personeliyle bir araya geldik. Büyükşehir Belediyesi olarak biz büyük bir aileyiz. Ve bu ailenin her bir ferdi bizim için çok değerli. Çünkü biliyoruz ki her personelimizin kalbi bu kadim şehri daha ileriye taşımak için çarpıyor.’ dedi.
Başkan Büyükkılıç ayrıca, yağmurlu bir sabaha rağmen gerçekleştirilen bu buluşmanın anlamlı olduğunu belirterek, ‘Bizleri misafir eden, ekmeğini ve çayını paylaşan tüm personelimize teşekkür ediyorum.’ ifadelerini kullandı.
‘Hepimizin amacı daha iyi hizmet etmek’
Ek hizmet binasında personele hitap eden Başkan Büyükkılıç,
‘Bugüne kadar yapmış olduğunuz, şehrimizin yüz akı olan hizmetlerden dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Hepimizin amacı daha iyi hizmet etmek, beklentilere cevap verebilmektir.’ diye konuştu.
‘Bizim yaptığımız eser siyaseti, hizmet siyasetidir’
Konuşmasında ‘eser ve hizmet siyaseti’ vurgusu yapan Başkan Büyükkılıç, şu ifadeleri kullandı:
‘Sayın Cumhurbaşkanımızın da söylediği gibi bizim yaptığımız eser siyaseti, hizmet siyasetidir. Sizlerle birlikte bu hizmetleri yapıyoruz. Bu eserlerle gurur duyabilirsiniz.
Her yerden teşekkürler, takdirler geliyor. Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı ekiplerimize, yükümüzü çeken kardeşlerimiz olarak ayrıca teşekkür ediyorum.’
‘Kayseri başka şehir’
Kayseri’nin son yıllarda yatırımda sürekli zirvede yer aldığına dikkat çeken Başkan Büyükkılıç,
‘Bu birincilik ve ikincilik sizlerin, bizim değil. Şehrinize sahip çıkın; bu şehir başka şehir.’ dedi.
Buluşmada konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Temeltaş ise,
‘Başkanımızın yüzünü yere eğdirmeden, inşallah layıkıyla görevimizi yapacağız. Hepimizin yükü ağır, çünkü memleketine sevdalı bir başkanımız var.’ ifadelerini kullandı.
Buluşmaya yoğun katılım
Buluşmada Başkan Büyükkılıç’a; Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Türkmen ve Fatih Temeltaş ile daire başkanları eşlik etti.

