Bakan Yerlikaya'dan övgüler: ''Kayseri, belediyeciliğin Türkiye'deki modeli oldu''
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'a yaptığı nezaket ziyaretinde Kayseri'yi belediyecilikte Türkiye'nin örnek modeli olarak nitelendirdi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de...
Bir dizi programa katılmak üzere Kayseri’ye gelen Bakan Yerlikaya, Valilik ziyaretinin ardından Büyükşehir Belediyesi’ne geçti. Belediye önünde Başkan Büyükkılıç tarafından çiçeklerle karşılanan Bakan Yerlikaya, daha sonra başkanlık makamına geçti.
Başkan Büyükkılıç, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çok değerli Bakanım, hoş geldiniz, şeref verdiniz. Kayseri’mizde sizleri görmekten büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.
“Kayseri, Anadolu’nun ses getiren belediyeciliği”
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleriyle Anadolu’da örnek gösterilen bir konumda olduğunu belirterek şunları söyledi, “Kayseri belediyeciliği, Anadolu’da ses getiren, model olarak gösterilen bir anlayışı temsil ediyor. Gelecekte de hemşehrilerimizin beğenisini kazanacağına, diğer şehirlerin örnek alacağı bir belediyeciliğe devam edeceğine yürekten inanıyoruz.”
Yerlikaya, ayrıca Kayserililere özel bir selam göndererek, “Üç yıla yakın Felahiye’de kaymakamlık yaptım. O günlerden dostlarımız var. Sizlerin aracılığıyla Felahiye’deki kardeşlerime selamlarımı iletiyorum” dedi.
“Dualarınızı bekliyoruz”
İçişleri Bakanı’na desteklerinden dolayı teşekkür eden Başkan Büyükkılıç ise, “Dualarınızı bekliyoruz, desteklerinize teşekkür ediyoruz” sözleriyle ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Bakan Yerlikaya, program kapsamında Büyükşehir Belediyesi Şeref Defteri’ni imzalarken, ziyarette Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, milletvekilleri ve il yöneticileri de hazır bulundu.

