KAYSERİ Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu-Kayfed’de Genel Başkan Muhammed Ali Temel sosyal medya hesabında paylaşım yapmış yazıla aynen şu şekilde
“... Büyük Kayserispor Taraftarına duyuru Kayserispor’umuzun Ankaragücü ile deplasmanda oynayacağı maça İstanbul’dan Ankara’ya gidecek Kayserispor taraftarlarımız için Federasyonumuz tarafından 3 Kasım Cumartesi gece saat 23:45’de Aksaray Metro İstasyonu’ndan otobüsler kaldırılacaktır.” diye “benim şehrim benim takımım her yerde desteklerim” slagonı ile yola çıkmıştı.
Bu olumlu paylaşımı Kayserispor’un Asbaşkanı sayın Mehmet Çakmak Uyar da bu olumlu duyuruyu kendi facebook hesabında da paylaşmış karşılıklı olarak jestleşme olmuş.
Muhammed Ali Temel başkanın yapmış olduğu Kayserispor için bu jest Kayseri’de yaşayan iş adamlarına ve STK lara örnek olsun.
Kayserispor’umuza forma sponsoru olan firmalarımız var, kendilerini kutluyorum.
Ama en azından Kayserispor taraftarlarını deplasmana götürecek, sponsor olabilecek Kayserili iş adamlarını son zamanlarda göremez olduk.
Krizi bahane edenlere duyurulur. Bu şehirde yaşayan iş adamları olarak krizi bahane etmek sizlere yakışmıyor.
Bu örnek davranışı tüm Kayserili iş adamlarımızdan görmek istiyoruz.
Bu iş tamamen gönül işidir, Kayserispor sevdası çok farklı.
Muhammed Ali Temel Başkanı İstanbul’da oynanan Başakşehir maçında tanıdım. Bizleri onurlandırdı, misafir etti , şahsiyetli, dik duruşlu, Kayseri aşığı ve İstanbul’da Kayseri’yi en iyi şekilde temsil eden saygın iş adamlarımızdan birisi.
Maç sonrasına kadar bizleri yalnız bırakmadı, kendisine teşekkür ediyorum.
Kayseri’ye ve Kayserispor’a göstermiş olduğu yakın ilgiden dolayı kutluyorum.
Muhammed Ali Temel genç yaşta İstanbul gibi metropol bir yerde iş hayatını sürdürmektedir.
Kayserispor Başkanı Sayın Dr. Erol Bedir beyin almış olduğu 3 Kasım seçimli genel kurul kararını neden aldığı aşikârdr.
Bu şekilde iş adamlarımızın daha çok maddi ve manevi olarak Kayserispor’umuza destek vermesi ve yönetimde isimlerinin daha çok geçmesi gerekiyor, bizden hatırlatması.
Ziraat Türkiye Kupası’nda oynana maçta Kayserispor rakibi Rize ilinin 15 bin nüfuslu Pazar ilçesinin futbol takımı ile karşılaştı.
Müsabaka sanki deplasmanda cumartesi günü oynanacak olan Ankaragücü maçı öncesi hazırlık maçı gibi oldu.
Bu da takımda forma şansı bulamayan futbolculara şans doğdu.
Ama Ertuğrul hoca nasıl değerlendirir bilemem maç sonu basın açıklamalarında Pazarspor hocası Kayserispor’un 7 yabancı ile oynaması ve sanki Futbol Federasyonu’na sitem edercesine “bu tür maçların küçük takımların ilk maçları kendi sahasında yapması gerekir” demesiydi.
Ziraat Türkiye Kupası’nda oynanan diğer maçlara bakacak olursak Süper Lig takımlarının 3 Lig takımlarına elendiğini göz ardı edemeyiz. Kayserispor’un hocası Ertuğrul hocada bu tür maçları ciddiye alarak rakibini 6-1 gibi net skor ile yendi. Hem Sivasspor maçında alınan 3 puan hem de Pazarspor karşılaşmasında atılan 6 gol takımın yüzünü güldürdü. Ankaragücü deplasman maçı içinde olumlu sinyaller verdi.
Selam ve saygılarımla...