Ziraat odalarına laboratuvar desteği

Kayseri Ticaret Borsası, Ziraat Odaları ile laboratuvar desteği protokolü imzaladı.

Ziraat odalarına laboratuvar desteği

İmza törenine Kayseri Ticaret Borsası adına Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Kadir Güneş, İncesu Ziraat Odası Başkanı Yaşar Karaçavuş, Yeşilhisar Ziraat Odası Başkanı Hamza İkiz, Yahyalı Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Genç, Sarıoğlan Ziraat Odası Başkanı Kazım Güneri, Akkışla Ziraat Odası Başkanı Sedat Eraslan katıldı.
 Protokolle ilgili bilgi veren Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bağlamış, imzalanan protokolün, geçen haftalarda Melikgazi, Bünyan, Felahiye, Develi, Tomarza Ziraat Odaları ile yapılan anlaşmanın devamı niteliğinde olduğunu söyledi. Bağlamış, laboratuarlarla ilgili şu bilgileri verdi:

"Protokol kapsamında Kayseri’de faaliyet gösteren Ziraat Odalarına üye çiftçilerimiz toprak analizlerini Borsamızda ücretsiz yaptırabilecekler. Gıda ve toprak laboratuvarımız, Bakanlık onaylı olarak çalışmakta olup, yaptığımız analizlerle üreticilerimize fayda sağlamak için gayret göstermekteyiz. Uygulamaya koyduğumuz bu şartlar diğer tüm ziraat odaları içinde geçerlidir. Üreticilerimize gerek duydukları eğitimlerde ve işlerini geliştirmek için yapacakları projelerde Borsa olarak teknik destek vereceğiz."

Ziraat Odaları Başkanları, destekle ilgili olarak Başkan Bağlamış 'a teşekkür etti.

Haber Merkezi