'Yüksek irtifanın bir ayağı burada olacak'

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2021 yılı yatırımlarını değerlendirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında Hacılar ilçesine gitti. Başkan Büyükkılıç, 'Yüksek irtifanın bir ayağı burada olacak' dedi.

'Yüksek irtifanın bir ayağı burada olacak'

Toplantıda konuşan Başkan Büyükkılıç, “Kayseri’mizin yanı başında bu şirin ilçemizde yapılan çalışmaları hem gözden geçirmek, hem de yapılacakları istişare etmek amacıyla değerli belediye başkanımız Bilal beyin misafiri olduk. Çok şükür dayanışmanın bereketini yaşıyoruz. Biz birlikte bir anlam ifade ederiz, bunun farkındayız. Hacılarımızın can dostlarına layık olma yolunda gayret gösteriyoruz” dedi.

Kentsel dönüşümden, asfalt çalışmalarına, kilitli parke uygulamalarından millet bahçelerine, sosyal tesislerden okullara kadar iyi bir noktada olduklarını, el ele, dayanışma içerisinde çalışmaları sürdürdüklerini vurgulayan Büyükkılıç, “Erciyes’in hemen eteğinde olması, turizmin bir bakıma merkezi olması ve bu alanda gerekli çalışmaların yapılması buraya ayrıca bir kazanım sağlıyor. Yüksek irtifanın bir ayağı burada olacak, Hacılar-Tekir arası yolumuzun ihalesi yapıldı, süreciyle ilgili yer teslimi konusunda bekleme aşamasında, onu da takip ediyoruz. Herhangi bir problem yok, çalışkan, gayretli ekip ile yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan da, yaptığı konuşmada “Başkanımız, bize her zaman destek olup, yanımızda oldular. 2020’de Büyükşehir’imizi yanımızda hissettik, 2021 yılında da yine desteklerini hiçbir zaman esirgemeyeceklerini biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Kurumsal Haber