Yücel, besicilerin sıkıntılarını dinledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Meclisi İYİ Parti Grup Başkanvekili Kazım Yücel, Kurban Bayramı öncesinde Erkilet bölgesinde kurulan kurban pazarındaki esnafı ziyaret etti. Burada besicilerle bir araya gelen Yücel, sorunları yerinde dinledi.

Yücel, besicilerin sıkıntılarını dinledi

BESİCİLER DERTLİ

İYİ Partili Kazım Yücel’in ilk adresi  Erkilet Bülbülpınarı mevkiinde kurulan kurban pazarı oldu. Pazarda kurbanlık hayvan satan besicilerle bir araya gelen Yücel besicilerin sorunlarını dinledi. Pazarda yer kiralayan besiciler, pazar yerinin tozlu olasından, tuvaletlerin yetersiz olmasından ve pazar yerinin kira ücreti hakkındaki şikayetlerini dile getirdi. Kurban satıcıları belediyenin asfalt sözünü vermesine rağmen kendilerini ve hayvanlarını toz içinde bıraktığını öne sürdü.

Besicileri dinleyen Kazım Yücel de hayvancılığa sahip çıkılması gerektiğini belirterek her platformda vatandaşı ve esnafı dinlediğini söyledi. Sahada elde ettiği sorunları ilgili yerlere aktardığını belirten Yücel, besicilerin pazarla ilgili sorunlarında da haklı olduklarını belirtti.

BUĞDAYLI’DA SORUNLARI DİNLEDİ

Kazım Yücel, kurban pazarı ziyareti sonrasında Buğdaylı Mahallesine geçti. Yücel, burada esnaflarla ve vatandaşlarla sohbet edip her zaman olduğu üzere onların sorunlarını dinledi. Sorunlarını Yücel'e anlatan esnaf ve Buğdaylı halkı, ''Bizleri sadece seçim zamanı siyasiler oy istemek üzere ziyaret eder ve vaatlerde bulunurlar. Seçim yok iken sizin gelip bizleri dinlemesi bizler için çok önemli.” ifadelerinde bulundular.

BUĞDAYLI’YA SAHA İSTEDİ

Yücel, Buğdaylı Mahallesinde faaliyet gösteren bir berberde tıraş olmaya gelen çocukları görünce onlarla sohbet etti. Çocuklar Yücel'e mahallelerinde sosyal aktivite amacıyla oyun alanları ve spor yapacakları alanlarının bulunmadığını iletti. Çocukların taleplerini dinleyen Kazım Yücel, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’a da bu mahalleye saha ve diğer spor aktivitelerin yapılacağı tesis yaptırması çağrısında bulundu.

>>Kurumsal Haber