YÖNETİMDE KRİZ ÇIKTI

Berna Gözbaşı, sıkıntılar karşısında yalnız kalmış durumda. Ne yönetim kurulu üyelerinden ne de siyasilerden destek görüyor. Kayserispor'da sular durulmuyor. Başkan Berna Gözbaşı'nın sert mesajlarından sonra yönetim kaynamaya başladı. Genel kurul gündemde.

YÖNETİMDE KRİZ ÇIKTI

YÖNETİM ÇATIRDAMAYA BAŞLADI

KAYSERİSPOR’DAKİ maddi kriz her geçen gün derinleşerek devam ederken, bu yönetiminde tartışılmasına sebep oldu. Başkan Berna Gözbaşı’nın yöneticilere yönelik sert mesajları, katkıda bulunmayacaklarsa durmanın da anlamı yok sözleri yönetimde kaosa sebep olmuş durumda. Genel kurulun üzerinden günler geçmesine rağmen hala görev dağılımı yapılmış değil. Berna Gözbaşı’nın mevcut yönetimden istediği desteği alamadığı ve bu yüzdende ekibinden memnun olmadığı öğrenildi. Yaklaşan ara dönem öncesi para arayan Berna Gözbaşı, yöneticilerden bir kuruş dahi alamıyor.

GÖREVİ BIRAKABİLİR

KAYSERİSPOR’DA başkanlık koltuğuna oturmasıyla birlikte Türkiye’de Süper Lig’de ilk başkanlık yapan kadın olarak tarihe geçip dikkatleri üzerine çeken Berna Gözbaşı, kulübün sorunlarını halletmek için gece-gündüz çalışsa da bir adım ilerleyemiyor. Hergün gelen hacizler, mahkeme kararları, açılan davalar, alacaklıların ödeme için kapıda beklemesi Gözbaşı’nı adeta bunaltmış duumda. Ne yönetimden ne de kendisine söz verenler, siyasiler sözlerini yerine getirmiş değil. Berna Gözbaşı’nın Trabzon maçı sonrası genel kurul kararı alması bekleniyor. >CELAL KÖSEDAĞ