Yılın ilk büyük projesi hizmete sunuldu

Kayseri'nin kuzeyinde Erkilet Bulvarı'nın devamında Yamula Barajı'na kıyısı bulunan 12 mahalleye hizmet verecek Hıdırellez Yolu'nun ilk etabı Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç tarafından hizmete açıldı.

Yılın ilk büyük projesi hizmete sunuldu

Büyükkılıç, ilk etabı tamamlanarak hizmete açılan yolda incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı. Başkan Büyükkılıç, incelemeler esnasında yaptığı açıklamada, “Daha önce ilkbaharda asfaltını yaparız diye düşündüğümüz yolumuzun asfaltını da tamamladık. Kanallarıyla, alt yapısıyla ve tüm güzellikleriyle birlikte çalışmalarımızı tamamlama aşamasına geldik. Hem istinat duvarları, hem de korunaklarıyla ve yol çizgileriyle birlikte hizmetimiz tamamlanmış bulunuyor” dedi.

Büyükkılıç, 4 kilometrelik yolun tamamının 10 milyon TL’ye mal olacağını söyleyerek, “İnşallah ikinci etabını da tamamladığımızda toplam 4 kilometrelik yolumuzun yaklaşık 10 milyon TL’ye mal olacak. Hizmete açılan etap 12 mahalleye hizmet edecek” diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, 2021 yılının bir bakıma ilk projesini hizmete açtıklarını, Erkilet’e, Kayseri’ye çok yakıştığını ve hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Kurumsal Haber