Yeniden Refah Partisi gazetecilerle buluştu

Yeniden Refah Partisi (YRP) Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Ali Karaduman ve İl Başkanı Önder Narin Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi gazetecilerle buluştu

Bir takım ziyaretlerde bulunmak ve Talas ilçe kongresini gerçekleştirmek üzere Kayseri'ye gelen Bekin ile Karaduman, İl Başkanı Önder Narin eşliğinde Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ile yönetimini ziyaret etti.

Gazeteciler Cemiyeti lokalinde gerçekleştirilen ziyarette basına açıklamada bulunan İl Başkanı Önder Narin, ilde halihazırda tüm ilçelerde örgütlenmelerini tamamladıklarını söyledi.

"TÜRKİYE YERLİ VE MİLLİ ÜRETİME GEÇMELİ"

Kayseri'nin sanayii ve taşıdığı potansiyel ile Türkiye'nin önemli şehirlerinden olduğunu dile getiren Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Bekin ise, geçmişte Kayseri'de uçak üretildiğini hatırlatarak, "Almanların Junker adlı uçakları geçmişte Kayseri Uçak Fabrikası'nda üretiliyordu. Hatta o uçakların bir diğer adı da, bağışlarla yapıldığı için, 'Kayseri Bağış Uçağı'dır. Ancak daha sonra NATO'nun Türkiye'ye uyguladığı ambargolardan dolayı uçak üretimi durduruldu. Aynı durum yakın zamanda S400'lerle ilgili olarak başımıza geldi. Türkiye bu durumdan kurtulmak için bir an önce yerli ve milli üretime geçmeli." diye konuştu.

Ekrem Nazlı