Yedikaya'dan Kösedağ'a ziyaret

Kayseri Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Yedikaya ile yönetim kurulu Kayseri Gazeteciler cemiyeti başkanı Metin Kösedağ'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yedikaya'dan Kösedağ'a ziyaret

Hayırlı olsun ziyaretine Kayseri Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Ali Yedikaya, Başkan Yardımcısı Adnan Uslular, Sekreter Baki Gümüşoluk ile Sayman Derya Çopuroğlu katıldı. Cemiyet eski başkanı Veli Altınkaya’nın vefatına çok üzüldüklerini belirten Başkan Ali Yedikaya, Metin Kösedağ’a hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

SİZLERİ KENDİ MESLEĞİMİZE DE YAKIN GÖRÜYORUZ

Başkan Ali Yedikaya, kendi meslekleri ile gazetecilik mesleğinin birbirine benzediğini belirterek konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Yaptığınız işin öneminin Kayseri Mali Müşavirler olarak farkında ve bilincindeyiz. Toplumun her kesimine yön veren, her insanın kendisini geliştirmek için ihtiyaç duyduğu gazetecilik, medya unsurlarından bir kurumun başkanlığını yapıyorsunuz. Yaptığınız işin hemen hemen her aşamasını yakinen biliyoruz. Yaptığınız meslek dolayısıyla savaş alanları, trafik kazaları, kalp krizleri gibi yaşanan ölümleri de görüyoruz. İşiniz ve meşakkatiniz zor. Toplumun her kesiminin sizden faydalanması gereken, kendisini demokrasi anlamında geliştirmesi gereken her farklı kesimin alması, okuması, takip etmesi gereken bir kurumun başkanlığını yapıyorsunuz. Bundan dolayı Kayseri olarak sizlere bu emek ve gayretler için teşekkür ederiz. Bundan sonraki çalışmalarınızda da başarılar dileriz. Sizin yaptığınız işi biz birazda kendi mesleğimize benzetiyoruz. Çünkü çok önemli bir iş yapıyorsunuz. Gayret ve emek sarf ediyorsunuz. Bizim meslektaşlarımız da ülke ekonomisine değer ve katkı sağlamak için çaba gösteriyorlar.  Aslında bizleri paydaş bir kurum olarak görüyorum ben.”

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ da ziyaret için teşekkür ederek, “Bu güzel dilekleriniz için bende çok teşekkür ediyorum. Basın şehrin nabzını tutuyor ama şehrin nabzını tutan aslında oda olarak sizlersiniz. Çok önemli bir yere sahipsiniz. Bu nedenle medya mensupları olarak sizlerle çok yakın bir çalışma içerisinde olduk bugüne kadar. Bundan sonra da sizlerle olmaktan mutluluk duyacağız” dedi.

>>Tarık Sena Kösedağ