'Vatandaşın gündeminde salgın değil ekonomi var'

İYİ Partili Kazım Yücel, Kayseri Kalesi ve çevresindeki esnaf ve vatandaşları gezerek sorunlarını dinledi.

'Vatandaşın gündeminde salgın değil ekonomi var'

Pastırma ve sucuk satan esnaf pandemi nedeniyle işlerinin azaldığını söyledi. Kayseri'nin gastronomi konusunda eksikliğine dikkat çeken esnaf, Kayseri'nin turizmden yeterince pay almadığını öne sürdü.

Yücel'e yaşadıkları sorunları ve şikayetlerini dile getiren emekli vatandaşlar, enflasyon verilerinin gerçeği yansıtmadığını ve yapılan zam oranlarının çok komik olduğunu belirtti

Esnafı ve vatandaşı dinlemesinin ardından Kazım Yücel, "Vatandaşın gündeminde koronavirüsmüş, salgınmış yok. Vatandaşın gündeminde ekonomi var, Suriyelilere aktarılan Milyar dolarlar var, komik maaş zamları var. Vatandaş bırakın gelecek planlamasını, günü bile nasıl kurtaracağını bilmiyor. Emekliye zam verecekken 40 dereden su getiren iktidar, kısıtlamalarda kullanılmayan köprülerin geçiş paralarını yandaşlarına takır takır ödemeye devam ediyor. Esnafa 750 TL'lik kira yardımını ballandıra ballandıra anlatan AKP iktidarı kamunun ihalelerinin 3-5 yandaşa peşkeş çekmeye devam ediyor. Esnaf ve vatandaş İYİ’leri dört gözle bekliyor. Bizler, vatandaşı ve esnafı unutan AKP'yi milletimizin takdiri ile tarihin kirli sayfalarına göndereceğiz. Vatandaş bizimle İYİ olacak" dedi.

Kurumsal Haber