UYANLARA TEŞEKKÜR, UYMAYANLARA CEZA!

Haber-Foto: Şeref KAHRAMAN - KAYSERİ Valisi Şehmus Günaydın ile Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kentin en işlek caddelerinde koronavirüs denetimi yaptı. Kurallara uyan vatandaşlara teşekkür edilirken, uymayanlara ise cezai işlem yapıldı.

UYANLARA TEŞEKKÜR, UYMAYANLARA CEZA!

Tüm dünyanın korkulu rüyası olan korona virüs salgınıyla mücadelenin etkin olarak sürdürülebilmesi için Kayseri’de denetimler sıklıkla sürdürülüyor. Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ile Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Cumhuriyet Meydanı, Düvenönü ve Kurşunlu Parkı’nda maske, sosyal mesafe ve hijyen denetimine çıktılar.

Kurallara ve tedbirlere uyan vatandaşlara teşekkür eden Vali Günaydın ile Başkan Büyükkılıç, uymayan esnaf ve vatandaşlar hem uyarıldı, hem de cezai işlem yapıldı. Düvenönü’nde bir esnafa, sosyal mesafe kuralına uymadığı için polis ekiplerince cezai işlem uygulandı. Cumhuriyet Meydanı’nda belediye tarafından konulan termal kamera ile ateşlerini de ölçtüren Günaydın ile Büyükkılıç, gece gündüz demeden salgın ile mücadele eden görevlilere de teşekkür ettiler.

Vali Günaydın, son haftalarda kurallara çoğunlukla uyulduğunu, ancak rehavete kapılmamak gerektiğini, 15 gün boyunca gerekmedikçe evden çıkılmaması uyarısını bir kez daha yineledi.