Usta gazeteci Süleyman Keskin son yolculuğuna uğurlandı

Kayseri basınının usta kalemi ve gazetemiz spor yazarlarından Süleyman Keskin, son yolculuğuna uğurlandı.

Usta gazeteci Süleyman Keskin son yolculuğuna uğurlandı

Dün gece tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren 66 yaşındaki Süleyman Keskin 'in cenaze namazı Hulusi Akar Camii 'nde kılındı. İldem Mezarlığına defnedilen Keskin 'in cenazesinde ailesi ve çok sayıda meslektaşı bulundu. 

KAYSERİSPOR FORMASIYLA UĞURLANDI

Kayserispor sevdalısı olan Süleyman Keskin, son yolcuğuna tabutunun üzerine serilen Kayserispor formasıyla uğurlandı. Kayseri Anadolu Haber ailesi olarak, Süleyman Keskin 'in ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

SÜLEYMAN KESKİN KİMDİR?

1955’te Kayseri 'de doğdu. Gaziosman Paşa İlkokulu, Sümer Ortaokulu ve Kayseri Akşam Lisesi 'nden mezun oldu. Gazeteciliğe 1974 yılında Yeni Matbaa Ülker Gazetesi’nde başladı. Sırasıyla Kayseri Gazetesi, Kayseri Haber Gazetesi, Kayseri Olay Gazetesi, Kayseri Anadolu Haber Gazetesi, Erciyes Gazetesi ve Kayseri Ana Haber gazetelerinde çalıştı. Bir süre kendi adına haftalık ve aylık gazeteler yayımladıktan sonra 1989 yılında Kocasinan Belediyesi Basın-Yayın Müdürü olarak görev yaptı. Niğde’de yayın hayatına başlayan Niğde Haber Gazetesi’nde 1999 tarihinde Yazı İşleri Müdürlüğü, Niğde Hamle Gazetesi’nde spor muhabirliği görevini 2 yıl yaptıktan sonra 2001 yılında emekli oldu. Kayseri’ye döndükten sonra yeniden Kayseri Anadolu Haber Gazetesi ve 2010 yılında Kayseri Yeni Haber Gazetesi’nde çalıştı. 2020 yılının Ağustos ayından bu yana Kayseri Anadolu Haber gazetesinde spor yazıları yazan Keskin 'in kendi adına yayımlanan 8 kitabı bulunmaktadır. Kayseri Gazeteciler Cemiyeti ve TSYD Kayseri Şubesi üyesi olan Keskin, evli ve 2 çocuk babasıdır.

>>Haber Merkezi