Türkiye'yi Kayserili kuaförler temsil edecek

Kayserili erkek kuaförü Halil Küçükşahin ve Serkan Arpalı, 'Uluslararası yeterliliğe sahip stilist kuaför' belgesini aldı ve Eurocup Turkey Milli Takımı'na seçildi. İkili, Nisan ayında İtalya'nın Roma şehrinde düzenlenecek kuaförlük yarışmasında Türkiye'yi temsil edecek.

Türkiye'yi Kayserili kuaförler temsil edecek

Kayserili erkek kuaförleri Serkan Arpalı ve Halil Küçükşahin, Adana'da 100 kişinin katıldığı kuaförlük semineri sonunda yapılan yarışmada Eurocup Turkey Milli Takımına seçilerek, Türkiye'yi 5-6 Nisan 2020 tarihinde İtalya'nın Roma kentinde yapılacak yarışmada temsil etme hakkı kazandı. Yarışma sonrası ‘Uluslararası yeterliliğe sahip stilist kuaför'  belgesini alan ve aynı zamanda iş ortağı olan Küçükşahin ve Arpalı, şampiyona için çalışmalarını sürdürüyor. Kayseri ve Türkiye'yi temsil etmek için sabırsızlandığını söyleyen 15 yıllık kuaför Halil Küçükşahin, "Mesleğimizi çok daha iyi yapabilmek için araştırmalarda bulunuyoruz. Türkiye'yi İtalya'da daha iyi temsil edebilmek için çalışıyoruz. Günlük 10 saat çalışarak hem kendimi geliştiriyor hem de antrenmanımızı yapıyoruz" dedi.

Teknik ve hız anlamında daha başarılı olmak için antrenmanlarını sürdürdüğünü ifade eden Serkan Arpalı ise, "Yaptığım işi çok seviyorum. 5 senedir İstanbul'a eğitime gidiyoruz. Adana'da 100 kişinin katıldığı seminerde Turkey Milli Takımını temsil edecek 25 kişinin içine girdik. Hedefimiz ülkemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek olacak. 33 ülkeden temsilcilerin İtalya'da katılacağı yarışmaya en iyi şekilde hazırlanıyoruz" şeklinde konuştu.

DHA