Tomarzalı öğrencilerden örnek davranış

Tomarza İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yardım kampanyasında, öğrenciler Elazığ'daki depremzeler için 6 bin 50 TL nakit para ve kıyafet topladı.

Tomarzalı öğrencilerden örnek davranış

Tomarza İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Tomarza’daki okullarda gerçekleştirilen, bu kampanyada öğrenciler, “Bugünkü harçlığım depremzede kardeşlerime, bugünkü harçlığım Mehmetçik Vakfı’na” adı altında 6 bin 50 TL para topladı.Ayrıca 40 adet mont ve 25 çift de ayakkabı yardımı yapılarak, depremzelere gönderildi.
Tomarza İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kurt yaptığı açıklamada,” İlçemizde yürekleri büyük, gönülleri geniş öğrencilerimizin desteğiyle “bugünkü harçlığım depremzede kardeşlerime, bugünkü harçlığım Mehmetçik Vakfı’na” adıyla toplanan 6050? nakit paranın, 3050 tlsi Mehmetçik Vakfı’na,3050 tlsi de Afad hesaplarına yatırıldı. Ayrıca 40 adet mont ve 25 çift ayakkabı da Elazığ‘daki depremzede kardeşlerimize gönderildi. Bu vesileyle emekleri ve desteklerini esirgemeyen öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimizin gözlerinden öperiz” dedi.

Haber Merkezi