Tomarza iddialarına YRP de dahil oldu

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık 'ın, Tomarza Belediyesi ile ilgili olarak Meclis 'e taşıdığı iddialar konusuna Yeniden Refah Partisi Tomarza İlçe Başkanı Raşit Karagöz de dahil oldu. Karagöz, 'Yıllardır kulaktan kulağa dolaşan bu söylentileri geçte olsa muhalif bir milletvekilinin gündeme taşıması çok doğal ve gerekliydi.' dedi.

Tomarza iddialarına YRP de dahil oldu

Karagöz, konuyla ilgili yazılı açıklamasında, "Sayın vekilimiz (Çetin Arık) 18 yıldır AKP yönetimindeki Tomarza Belediyesi 'nin daha önceleri Tomarza ve mahallelerinde cami ve okullara ait ne kadar tarla ve arsa varsa satmalarına rağmen 18 milyon borçlu belediyenin bir çok yolsuzluğa imza attığını iddia etti. Yol yapımında yapılan yolsuzluk, yapılan hizmetler le kesilen faturaların aykırılığı, başkanın babasının dükkanından 5 bin 500 TL deterjan alması, Belediyede LPG 'li araç olmamasına rağmen LPG faturalarının kesilmiş olması gibi konulardan bahsetmişti. İyiki de bahsetti. Yıllardır kulaktan kulağa dolaşan bu söylentileri geçte olsa muhalif bir milletvekilinin gündeme taşıması çok doğal ve gerekliydi daha önce araştırma önergesini reddeden belediyenin önergeyi yeniden gündeme alıp yargı yoluyla bu olayı neticelendirmesi hepimizin arzu ve beklentisidir." diye konuştu.

"TOMARZA HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL"

Tomarza 'nın bir an önce hak ettiği değere kavuşması gerektiğini belirten Karagöz, "2000 'li yıllara kadar CHP yönetiminde bir arpa boyu  yol kat edemeyen geri kalmışlığın dibine vuran Tomarza 18 yıldır da amblemi adalet olan bir yönetimin adaletsizliği ile karşı karşıyadır Tomarza’mızın artık ne geri kalmışlığa nede adaletsiz yönetime tahammülü yoktur. Bir an önce bu tür iddiaların çözüme kavuşmasını Tomarza’nın yolsuzluklarla değil yeni projelerle anılmasını temenni ediyorum artık Tomarza’nın tepeden bakan kendini ve yakınlarını ihya eden yöneticilere değil Tomarza’ya  sevdalı olan hizmetkarlara ihtiyacı vardır." ifadelerini kullandı.

Kurum Bülteni