TOKİ ESNAF SİTELERİNDE ALT YAPI ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu Mimarsinan Bahçeli evler Mahallesi'nde TOKİ ve Kayseri Esnaf Odası'nın işbirliği ile esnaflara yapılan TOKİ evlerinde devam eden çalışmaları inceledi, yetkililerden bilgi aldı.

TOKİ ESNAF SİTELERİNDE ALT YAPI ÇALIŞMASI TAMAMLANDI

Esnafların sitelerinde daha konforlu yaşamaları için belediye olarak bölgede teknik alt yapı ve üst yapı çalışmaları yaptıklarını ifade eden Başkan Dr. Mustafa Palancıoğlu şunları söyledi:
 
“TOKİ’ tarafından  esnaflar için yapılmış olan 834 daireden oluşan sitedeyiz. TOKİ ve Esnaf Odası işbirliğinde bu evler yapıldı. Bizde elimizden geldiğince yolu, kaldırımı ve alt yapısıyla ilgili çalışmalara başladık. Kaldırımlar tamamlanmış durumda. Yakın zamanda asfalt çalışması da tamamlanarak 834 konutun alana ulaşımını sağlayacağız. Alt yapıyı da tamamladık. Burada oturacak esnaf kardeşlerimize hayırlı olmasını dilerim. Yaptığımız çalışmalarla burada yaşayacak vatandaşlarımızın konforunu sağlayacağız.”
 
MİMARSİNAN-BAHÇELİEVLER MAHALLESİ ASFALTLANDI
 
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, Mimarsinan Bölgesinde saha incelemesi yaparak Bahçelievler Mahallesi’nde devam eden yol çalışmalarına katıldı.
 
Melikgazi ilçesinin birçok bölgesinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Mimarsinan Bahçelievler Bölgesindeyiz. Burada da yeni asfaltlanmış çalışmalarımız tamamlanmış durumda. Bölgede yeni yerleşim yerleri var buraların taşınmasıyla birlikte rahatlamasını sağlamak amacıyla 1 kilometre uzunluğunda 8 metre genişliğinde asfalt yolumuzu tamamladık. Şimdi çizgilerini de çizip vatandaşlarımızın kullanımına açıyoruz.” dedi.
 
Yaz boyunca yoğun bir şekilde asfalt ve kaldırım çalışmalarının süreceğini ifade eden Başkan Dr. Palancıoğlu, “Melikgazimizin her bölgesine asfalt kaldırım olmak üzere ihtiyaç olan her şey yapılıyor.  Dolayısıyla Bahçelievler Bölgesi’ne de yayalarımız için yeni kaldırımlar yapmış olduk. Vatandaşlarımıza da Allah ağız tadıyla yeni evlerinde oturmayı nasip etsin.” diye konuştu.
 
Başkan Dr. Palancıoğlu, asfaltı dökülen yolun tamamlanmasından sonra yol çizgisini de yaptırarak yolu vatandaşların hizmetine sunduklarını belirtti. BÜLTEN